Mat,  Press samples,  Wellbeing

NOA Relaxation

Hösten smyger sig på och soltimmarna blir färre. Per automatik fyller jag själv på med än mer koffein än vanligt för att hålla mig pigg och koncentrerad. Inte en alltid så bra kombo, för vi vet ju alla hur man reagerar på för mycket koffein. Så jag satt och funderade på ett bättre, och snällare sätt mot kroppen att hålla uppe energin utan att stressa den.

Och jag fick då nys om NOA Relaxation, en dryck med aktiva ingredienser arbetar för att hålla kroppen fokuserad och att sänka stressen. Helt underbart! Den innehåller naturliga örter och ämnen som grönt te och citronmeliss, som arbetar aktivt för att lugna och förbättra koncentrationen. (En flaska NOA innehåller 00 mg L-theanin (motsvarande 15 koppar grönt te) och 50 mg melissa.) Exempelvis ger grönt te samma effekt på kroppen, arbetar på samma frekvenser, som vid yoga och meditation. Yogan får i alla fall mig att känna mig avslappnat vaken!

​Vad tycker jag om den nya smaken då?

Den är helt fantastisk! Uppfriskande och perfekt komponerad. Denna tror jag kommer bli en favorit. Inte för söt och inte heller för syrlig. Lite som en frisk och besk cider smakar skulle kunna vara en bra jämförelse. Och klockan är 19, har bara druckit en kopp kaffe idag och är fortfarande inte trött. Underbart! 

På bilderna ser ni deras nya smak Vildäpple & Krusbär som kommer att lanseras nu och kommer att finnas på bland annat Espresso House för ca 35kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *