Event,  Familjeliv

Loppi babykväll på Rubinen

I torsdags var jag och Cleo som sagt iväg på en supertrevlig kväll på rubinen. Loppi anordnade en babykväll tillsammans med fina Paula Uribe, Trygg Hansa, Life in Mind och Apoteket Hjärtat.

Vi minglade, pratade om barnens sortiment på Apoteket och små tips nu när hösten kommer. Men viktigast av allt så pratade vi om Hjärt och Lungräddning och fick en genomgång i hur man gör detta på både barn och spädbarn. Vi pratade också hur man skulle hantera sätt i halsen, och oj vad bra det var! Alla borde få en genomgång i detta!

Det bästa med hela kvällen var dock Cleos humör, oj vad hon tyckte det var roligt att vara ute och busa. Inte ville hon ligga i vagnen utan allt hon ville var att vara med och titta på allt och tyckte det var så spännande! Och hon charmade till sig vinsten i deras tävling! Jag vann att få gå En livsviktig kurs, vilket är en helkväll där vi går igenom hjärt och lungräddning och första hjälpen för små och stora barn! Så himla fantastiskt och perfekt då det är något jag verkligen kan ha med mig i lilla busfröets alla rövarstråk!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *