Träning & Hälsa

Yoga

 
 
 
En sak som jag saknat en del med att bytt gym är, hör och häpna, mängden pass. Och då pratar jag om pilates, bodybalance och yoga. Känner att ryggen inte är som den var längre, inte heller lederna och spänsten. För Fitness har bara några få pass i veckan att välja mellan och det är tråkigt tycker jag. För den typen av träning är viktig.
 
Som tur är för mig har jag hittat en app, kanske inte den mest avancerade eller bästa, men den fungerar för mig och jag tycker fler borde testa den. Den har inte bara yoga, utan flera andra träningssätt i sig, och det enda man väljer är pass och vilken tid man vill träna. Och då lägger den ihop ett pass åt en. Så för mig blev det utöver gympasset i eftermiddags en 20 minuter lång avslutning på dagen med yoga. Perfekt för en vinterstel kropp i väntan på att kunna passa in sitt liv med yogapassen.
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *