Makeup

Red lips.

 
 
 
 
 
En någorlunda klassisk glamour sminkning som fungerar för både vardag och fest. Gjord i all stress, med vad som låg framme. Provade att lägga med eyelinern från be a Bombshell, men jag vet inte. Den är lite för torr och tjock för min smak som vill använda pensel och kakeyeliner.
Hursomhelst, har haft en hudfärgad ögonskugga på ögonlocket, en gråbrun skugga i globlinjen samt under ögat som droppskugga. Till ögonbrynen har jag använt en geleskugga i mörkbrunt och på läpparna ett rött läppstift. Fuskade lite genom att använda mitt mörka solpuder som shading under kundben och vid näsan. Och den ljusa som highlight. Har man bråttom tar man vad som ligger framme.
 
Håret har jag låtit behålla sin naturliga form, sprayat i och kramat håret med Sunilk Smooth & Shiny oil spray och använt lite av ett Björn Axén vax i luggen.
 
 
 
Ögonskuggor: IsaDora palett i 4 olika nyanser
Eyeliner: Be a Bombshell
Mascara: Une, nästan slut dock
Ögonbryn: Ögonbrynspalett från E.l.f. (en gel och en skugga)
Foundation: Une, mineral puder
Bronzer: Viva la Diva, 2pack.
Läppstift: Scream från Rimmel

 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *