Makeup

Rewiew av Sunsilk Smooth & Shiny

 
 
 
Nu har jag under ungefär två veckor använt mig av Sunsilks nya serie som jag fick hem i och med att jag är med och tävlar om en reporterrrsa med dem. Så jag tänkte att det var på tiden att jag faktiskt skrev lite om vad jag tyckte om den. Visserligen kan två veckor vara för kort för att se ett riktigt resultat men jag kan i alla fall återge den bilden jag fått fram till nu.
 
 
Det var dessa tre produkter jag fick testa, också de som finns i serien. Ett Schampoo, ett balsam och en hårolja i sprayform. Produkterna innehåller moraccan argan och mandelolja och ska behålla hårets fuktighet utan att tynga ner det. Vanligtvis brukar jag använda mig av Björn Axéns care serier eller Macadamia oil, men då detta är en budgetvariant bland hårvården var det intressant att få testa på skillnaden.
 
 
Schampoot har en väldigt lätt formula, lite rinnig som löddrar lätt och ger en fräsch doft. Håret och hårbottnen blir ren lätt och hårbottnen känns mjuk. Vilket för mig alltid har varit ett problem då den alltid varit torr och känslig. Och att de flesta schampoon fått den att kännas uttorkad så att jag vart tvungen att använda balsam i hårbotten just på grund av detta.
 

 
Balsamet är ett lättviktschampoo, vilket märks och säkerligen passar andras hår väldigt bra Men mitt hår är sprött och yvigt så jag föredrar schampoon som inte jobbar för volymen på detta sättet. Det luktar jättegott och man känner av att det är oljor i. Men som sagt jag hade velat ha ett lite tyngre balsam.
 
 
Denna sprayen är helt fantastisk. Jag fullkomligt älskar den, jag sprayar i när jag handdukstorkat håret lite och låter håret självtorka med den i. Därefter tar jag lite till och kramar fram mina lockar. Det har jag nämnt tidigare för er, att min alockar faktiskt syns nu. Att det inte bara är ett stort trassel utan faktiskt, när jag kammar ut håret (vilket sällan händer) och bara använder denna som komplement så ser håret helt okej ut. Förut var jag tvungen att platta till det.
 
Så, en sammanfattning. Jag har hört minga varnande ord kring Sunsilk, att det inte ska vara bra för håret osv. Jag låter detta vara osagt då jag inte är någon expert på hår. Men jag kan däremot skriva vad jag känner och hur jag upplever mitt hår. Och jag upplever att det är lättare att arbeta med, att min hårbotten inte är ett sådant helvete som den brukar vara, och att håret känns och ser ut att må bättre. Mycket kan ju bero på att schampoot ger fukt åt hårbotten och att detta är huvudanledningen till att hela håret är bättre. Men att få ett sönderblekt hår, med problem i hårbotten, att se och kännas nästan vettigt är utan tvekan bra. Så jag skulle absolut säga att detta är ett bra alternativ bland de andra i samma prisklass.
 
Vill ni också få en chans att testa serien, och dessutom ha en möjlighet att vinna en resa för er och 5 vänner till Hollywood tillsammans med Sunsilk. Där jag, om jag uppfattat det rätt, kommer att dokumentera dagarna och agera er egen lilla personliga fotograf? Då tycker jag att ni ska gå in på denna länken och lägga upp ert vackraste Hollywood hår, bjuda in era 5 vänner att göra detsamma och tillsammans samla poäng. Än är det inte försent!
 
 
 

Med Kärlek, Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *