Träning & Hälsa

Mys

 
 
 
Jag vaknade sent idag. Låg och drog mig länge och väl. Och när det väl var dags för frukost kände jag att en c-vitaminboost var perfekt för mig nu när jag försöker att bli helt frisk. Så en smoothie med annanas, kiwi och apelsinjuice blev perfekt. Lite frysta jordgubbar och ett ägg. Och såklart lite naturell yoghurt för att få det lite krämigare. Proteinet med vit choklad fick ta upp lite sötma och cocos och gojibären fick följa med. Och som det smakade. Väldigt fräscht och somrigt kan jag säga.
 
 
Nu ska jag försöka få till en 20-talsinspirerad sminkning innan jag tar mig tiden att städa lite, laga mat och dona innan jobbet. Kommer nog även få fixa och ändra lite i min sminkning innan jag beger mig ut.
 
 
 

Med Kärlek, Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *