Dagens Makeup,  Inspiration - Beauty

Max Factor / Star Wars

Jag är ju en rejäl sucker för nya, inspirerande, looker. Men väligt ofta ser många av dessa helt obärbara ut, eller så är det knappt något nytt. Så nu när jag fick se Max Factors nya samarbete inför den nya Star Wars filmen blev jag lite lycklig. Bärbara looker, i alla fall de två första som lanserats av 6 stycken. Längtar faktiskt tills kollektionen släpps, och det är inte så ofta man gör det. Men titta på färgerna, titta på hur bra det ser ut.

Pat McGrath har skapat lookerna med inspiration från flera av huvudkaraktärerna och deras resa, från kampen mellan det goda och det onda. Hon är själv ett Star Wars-fan och det syns verkligen.

Pat McGraths sex looker kommer att heta Mystic, Droid och Jedi (De goda), Chrome Captain, Stormtrooper och Dark Appretience (De onda). Och först ut är Droid och Stoormtrooper.

Själv säger hon Droid är inspirerad av C-3PO, och här ville jag skapa en vacker look med effektfulla, guldfärgade ögon och läppar.
Stormtrooper är en soldat, så i det här fallet har jag valt att framhäva ögonen med hjälp av ett grafiskt mönster. Looken är strukturerad, med läppar i en mörk, bärig nyans.”

Max Factor has created a few looks with Star Wars theme to celebrate the new movie. I love the fact that these looks are wearable yet new. The looks are created with the dark and the light force in mind, and these two are ”The Droid” and ”Stormtrooper”. I’m so looking forward to see the collection later this year.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *