Beauty,  Press samples,  Tips

Rouge by UNE intense

Fick en inställd utbildning i morse, men nu är det dags att ge sig ut för att besöka butikerna igen. Men först tänkte jag visa er dessa härliga nyheter från UNE. Härliga naturliga (98% naturligt ursprung) och vackra läppstift i underbara röda färger. Perfekt för mig. Ett av läppstiften har ni redan sett på, R18, ett svartrött läppstift med en hint av burgundy. Och de kommer att komma i 4 färger, både varma och kalla. Mörkare och ljusare. Så att alla kommer att kunna hitta sin vardagsnyans och partynyans.

De är väldigt krämiga på, och ger en matt fast inte helmatt känsla, vilket kan vara anledningen till att de känns lätt återfuktande på. Vilket matta läppstift oftast inte gör. Det enda problemet jag har med dem är att de är runda, jag vill ha spetsiga läppstift att jobba med. Men det problemet är lätt löst genom att använda en läpppensel för första applicering. Annars älskar jag dem, hylsan är väldigt fin och de är magiska på.

Idag har jag tänkt testa det andra stiftet, nummer 27, en varm röd ton. Lite ljusare än det jag redan testat.

Dessa kommer att gå att hitta hos Åhlens och Kicks och kommer att ligga på 165kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *