Beauty,  Hudvård,  Press samples

One Smooth operator

Äntligen har jag fått hem min One Smooth operator från Formula 10.0.6 och har hunnit testa den.

One smooth operator är en mild ansiktsskrubb med zink och havre som hjälper till att absorbera orenheterna i hyn. Havren drar åt sig orenheterna och hjälper även huden att behålla sin pHbalans. Så en perfekt ingrediens när man vill djuprengöra. Det som exfolierar huden, och scrubbar den, är naturlig pimpsten från vulkan.

Vad tycker jag?

Jag tycker att det är en fantastiskt bra och fin scrubb, precis som jag tycker om så mycket annat från märket! Förpackningen är tilltalande med sin grafiska design och lätt att få ut produkt ur. Den tar inte mycket plats i badrumsskåpet heller, vilket är perfekt för en hudvårdsjunkie som mig.

Själva scrubben är som ni ser ovan rosa, vilket gör det ännu bättre för mig då jag älskar rosa och luktar behagligt. Dock tycker jag att korna från pimpstenen är på gränsen, skulle säga att denna passar sig för någon som tycker om när det är lite riv i scrubben. Jag tycket inte alls det gör ont, men är man lite känslig tror jag tyvärr att den kan vara lite skarp. Huden känns len och härlig efter och jag upplever den verkligen som renare, och klarare. Har inte hunnit testa den så många gånger ännu utan detta är mitt omdöme efter två användningar. Dock har jag hört många som säger att de upplever sina porer som mindre vilket jag verkligen ser fram emot!

Pris: 99kr och finns bland annat på Kicks (somhar erbudande just nu)

Tävling!

​Ni missar väl inte min tävling jag har i samarbete med Formula där du också kan vinna en scrubb? Tävlingen hittar ni i detta inlägget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *