Beauty,  Makeup,  Press samples

UNE Rouge ideal

Une har lanserat en väldigt härlig produkt, ett gång med röda läppstift i ett tunnare format, nästan som pennor. Perfekt om man vill använda rött läppstift men inte är så v an vid det och har lite svårt att få det snyggt.

Själva läppstiftet har en matt finish som är riktigt härlig på, då den inte torkar ut vilket en del matta stift tyvärr gör , dessutom innehåller det massvis med naturliga ingredienser (98%) precis som UNEs övriga sortiment. I dessa stift är det bivax, ett ceramidoljekomplex från olivolja innehållandes omega-9 och kakaosmör. Så det är inte konstigt att läpparna känns återfuktade och mjuka hela dagen.

Färgen sitter härligt länge och är lätt att applicera på igen när det faller av lite när man äter. Den enda nackdelen är att det bara finns i röda färger än så länge, men det kommer säkert mer färger i framtiden!

Stiften finns att hitta hos bland annat Kicks och Åhlens och kostar ca 165 kr.

Med Kärlek, Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *