Beauty,  Dagens Makeup

The under-eye treatment

Sitter och dricker morgonkaffet och försöker vakna till liv, har vaknat typ 350 gånger i natt av min hosta som vägrar ge med sig. Så idag är man inte så tuff. Tur att jag fortfarande bara har kortpass. Dock vet jag inte om det hjälper att folk ska påpeka att man ser trött och sliten ut, men det kanske det gör?

Men men, en av vårens hetaste trender gällande smink har ju varit detta med colorpops, att man lägger ett visst fokus med en färg och jag har sett att många just valt att göra detta under ögat. Vilket är helt fantastiskt roligt, och ger ett riktigt snyggt fokus.

Denna gången har jag valt att göra det med rosa och lila för att få en lite schysst färg.

Bas:
MAC Studio fix fluid
MAC Pro longwear concealer
Färg settingpowder
MAC Lightscapade
Anastasia contour kit

Ögon:
Urban decay eyeprimer potion
MAC Wedge på locken
Urban Decay electric palette
MAC Ivy eyeliner som oregelbundna prickar
MAC Upward lash mascara

Bryn:
Anastasia Dipbrow dark brown

Läppar:
MAC Percistance + Viva glam 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *