Träning & Hälsa

Äntligen får jag träna!

Igår var det återbesök hos barnmorskan och allt såg helt perfekt ut. Jag är helt läkt och återställd vilket betyder att jag får lov att börja träna igen!

Dock har jag fortfarande ca 1 cm mellan magmusklerna, men det är starkt jobbat av min kropp skulle jag säga, med tanke på hur stor min mage var. Så lite försiktigt ska vi ta det med träningen av de yttre, främre ett litet tag till. Men helkropps träningen här hemma kommer att komma igång snarast!

Hade faktiskt tänkt jobba lite med upplägget idag, men Cleo har varit riktigt kinkig och vägrar komma till ro nu efter att vi kom hem från öppna förskolan. Så vi är stationerade i sängen för tillfället efter en liten promenad.

Innan, under och precis efter graviditeten. Och en bild på mig idag. Så jag har sjunkit ihop rejält och tappat massor. Men har ungefär 6 kg kvar till vikten på första bilden. Dock är ju inte den så noga utan jag vill fokusera på att återfå mina muskler igen, eftersom jag inte fick träna under graviditeten är jag rätt slapp nu och Cleo väger en hel del så det behövs stabilitet och muskler för att orka med henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *