Beauty,  Press samples

New in – More from Rapsodine

Jag har tidigare haft lyxen att få testa lite produkter från Rapsodine, och för ett litet tag sedan kom en liten påfyllning med produkter jag haft innan och några nya. De tidigare recensionerna kan ni hitta här och här!

Men såklart uppdateras åsikter och jag tänkte berätta lite mer om vad jag tycker om dem, med fokus på de produkterna jag inte testat innan såklart.

Rapsodine Fotkräm

Denna har jag använt tidigare, under graviditeten, på mina härligt torra fötter. Den gjorde underverk på mina gravidfötter då de verkligen behövde lite extra kärlek, men har inte använt den så mycket nu i och med att den luktar väldigt starkt. Kör bara på lite extra när jag duschat så jag kan få lite fukt på dem då. Gillar att den är i tub och att locket är lätt att öppna så man snabbt kan smörja in fötterna stående och med en hand. Dessutom är det jättebra att den går in snabbt i huden. Dock hade jag önskat mig en doftfri, för jag får alltid springa och tvätta händerna efteråt.

Rapsodine Handkräm

Detta är en produkt som ständigt legat i skötväskan sedan jag fick den, perfekt storlek att ta med och den går fort in i huden vilket är kanon när man är på språng. Den innehåller som resten av Rapsodines produkter rapsolja vilket är vårdande. Denna produkt innehåller även karbamid som har en effekt av lång fuktighetsbevaring. Det står att den är parfymerad, men det känns knappt vilket är jättebra då mina händer är på och i närheten av Cleo mest hela tiden.

Rapsodine fuktighetskräm

Denna har jag också testat en gång i tiden och jag minns att jag tyckte om den på mina vintertorra ben, så ser fram emot att använda den igen nu när kylan smyger sig på. Den är ju lite mer intensiv än en vanlig hudkräm och det är ju jättebra nu när allt jag dricker går till att skapa mat till Cleo istället för att hjälpa mig att ta hand om min hud.

Rapsodine duschkräm

En mjuk och lätt löddrande duschkräm med en lätt, frisk doft som gör huden mjuk och skön direkt. Huden känns inte heller torr, trots att en är ren efter duschen som så många duschkrämer kan göra.

Den är grym att ha nu i duschen när Cleo då och då sitter i baljan bredvid mig, ifall jag råkar stänka lite på henne. Det är inte för mycket jox i utan känns naturligt och bra. Utöver det självklara att den innehåller ekologisk rapsolja så innehåller den även extrakt av enbärsskott som ger extra näring och antioxidanter till huden. Hur mycket som nu stannar kvar eller ger effekt när man sköljer av den direkt.

Rapsodine Milt schampoo & Duschkräm

Detta är en produkt som jag inte riktigt förstår varför man har, om man inte har den till gymmet. Jag är inget fan av kombinerade produkter, för det brukar inte bli så bra. Och inte här heller faktiskt, håret känns inte rent när man använder schampoot och det känns lite olustigt att tvätta huden med ett schampoo. Men såklart, ska man duscha och tvätta sig med produkter på gymmet så är det jättebra att inte behöva släpa på så många flaskor, och denna är dessutom i tub och ganska liten. Så på kortare resor och till gymmet kan den absolut fungera. Men annars vill jag ha ett schampoo, ett balsam och en duschkräm. De ska vara fokus på att göra en sak per produkt så det verkligen kan vara det den löser.

Dessa produkter har jag fått hemskickade som ett presskit, då jag varit intresserad. Helt utan krav på att jag ska skriva om dem, så detta inlägg handlar om vad jag tycker om produkterna och är skrivet med mina egna ord.

En kommentar

  • ammiesvardag

    Åh va kul!
    Vart har du fått dessa ifrån? Rättare sagt är det du som kontaktat om pressutskick eller är det via någon hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *