Barn

Goodie från Loppi

Var ju för några veckor sedan på Loppikvällen och då fick vi med oss jättefina goodiebags hem, med produkter man verkligen kan använda.

Från Apoteket hjärtat fick vi med oss lite fina barnprodukter med snälla parfymer för de lite större barnen och parfymfritt för de mindre. Har faktiskt inte testat så mycket av det men det kommer. Tänker att det blir när Cleo blir lite större. För nu använder hon ju ingenting. Den enda produkten jag använt hittills är Balsamsprayen, för mitt hår tovar sig som satan i gatan eftersom jag bara borstar det en gång i veckan och då hjälper den till helt magiskt. Dessutom luktar den helt underbart, som godis. Den kommer vi absolut att använda på Cleo när hon blir lite större och får hår.

Dessutom vill jag tillägga hur fina produkterna är, designerna är olika barn som målat och som sedan blivit tryckt på de olika flaskorna. En jättegullig ide måste jag säga!

I den andra goodiebagen fick vi lite småsaker från Trygg Hansa/Babybojen med leksaker för att öka barns trygghet i vatten. Vill ni veta mer om Babybojen och få reda på mer om hur man kan öva upp barns vattenvana hemma kan ni läsa mer på deras hemsida! Dessutom kör de nu en turné där man tillsammans med babybojen kan öva upp barnens vattenvana. Tillfället är gratis dessutom, allt för att så många som möjligt ska kunna vara med!

Som tidigare nämnt vann jag även en plats på ”En livsviktig kurs”, en kurs i första hjälpen för barn. Så nu ska jag få lära mig allt om hur jag kan första hjälpen-rädda Cleo (och andra barn) om någon olycka sker. Detta borde verkligen vara något som alla går på som är runt barn. Det går att läsa mer om kursen hos Lifeinmind, men jag vet också att många öppna förskolor har livräddningskurser man kan anmäla sig till! Har ni inget av detta i närheten kan man även gå en webbkurs.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *