Barn,  Beauty,  Cleo,  Makeup

Årseresumé: Hejdå 2016, Välkommen 2017!

Nu när det är dags för 2016 att tacka för sig och för 2017 att stega in känns det som att det är dags att knyta ihop säcken lite. Göra en årsresumé om vad som hänt och blicka tillbaka för att sedan ta steget framåt med nya krafter.

Istället för att gå igenom månad för månad väljer jag att ta dem tre och tre, för att därimellan bjuda på lite bilder från det gångna året. Några bilder ni sett, några ni inte sett!

Januari, februari, mars

I början på 2016 försökte jag anpassa mig till alla regler och saker man skulle tänka på som gravid. Inte visste jag att det fanns så mycket att tänka på. Men det enda jag vill ta med mig från denna perioden är att bara go with the flow och följa magkänslan.

Fokus i bloggen var smink, massvis med sminkningar då jag fortfarande var ny på jobbet och var på Basic Training och fick massvis med inspiration. Jag pratade bland annat om vårens trender allt eller inget !

April, Maj, Juni

I April släppte vi bomben efter att ha varit på ultraljud och fått reda på att allt var som det skulle. Vi skulle bli föräldrar ! Resten av perioden var det fokus på vilken vecka jag var i och jag trodde helt enkelt inte jag kunde bli större än jag var i vecka 31 när vi var på Bruce .

På pingstafton gifte vi oss och jag blev fru Glavin . Det var ett snabbt bröllop med massvis av god mat med de närmsta på restaurang Simba.

Vi njöt av sommaren och jag var tyngre än någonsin. Jag njöt av att sminka mig de få dagar jag var på jobbet och kämpade på med sammandragningar och 20kg extravikt. men än fick jag höra att det var en liten bebis jag bar på.

Juli, Augusti, September

I Juli jobbade jag bara 25% och resten av tiden var mitt fokus att orka med att vara en Snorlax, men vi åt god mat och jag passade på att pyssla och packa BB-Väskan (Vad jag planerade att ta med och mina åsikter om det ). Världens bästaMagnus Egger fotade fantastiska gravidbilder uppe vid Kåsjön.

I Augusti var det bara väntan, och helt plötsligt så dök lillklumpen upp. 2 veckor tidig kom hon och vi var lyckligare än någonsin. Här hittar ni min förlossningsberättelse .

Sedan var det bara en lång bebisbubbla.

Oktober, November, December

Bloggen ändrade inriktning och blev mer familjeorienterad. En del skönhet är ju kvar, men min Cleo gör ju såklart att bloggen blir mer fokuserad på henne då hon är så stor del av mitt liv.

Jag och Cleo var på loppis babyevent och hade en fantastisk kväll med fokus på hjärt-och lungräddning för barn. Jag hängde mest med lillan. Men jag hann också säga farväl till ett band som följt mig hela livet med Alzbeta, vi hade fått biljetter till Kents spelning. Sedan var jag på julklappskväll med massa härliga bloggare hos Cecilias Leksaker och testade massvis av nytt smink. Exempelvis detta grymma ögonfransserum !

Dessutom har vi firat 4 månader, ätit mat och haft en underbar jul. Laddat upp inför kommande året och det kommer vi fortsätta med in i det sista. För imorgon blir det en mys och spanyår!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *