Barn,  Cleo

Sophie La Girafe

Till en början när jag såg den där giraffen var jag väldigt kritisk. Jag menar, varför skulle en giraff som dessutom kostar en del vara så mycket bättre än en billig bitsak? Speciellt eftersom jag även hört en hel del andra skriva att den är såååå onödig.

Men ack vad fel jag fick, Sophie de Girafe är verkligen en hit. Cleo fick den i julklapp och sken upp från start. Hon älskar den. Visserligen är den på gränsen till för stor för hennes små händer men hon kämpar och gnager.

Det är stora leenden som dyker upp när man tar fram den och hon sträcker sig nästan alltid direkt efter den. Helt klart omvänd är jag. Dessutom är det ju grymt att den är ecocert och gjord i naturgummi. Så hon inte får i sig massa äckel när hon tuggar och dessutom inte påverkar miljön för mycket!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *