Beauty,  Makeup

Min favoritbronzer: Idun Minerals midsommar

Vi är nog många som tycker om att se lite solbrända ut och som vill få tillbaka lite former i ansiktet efter att vi lagt foundation. Många har ju använt contourkit för detta det senaste, men i och med att contouringen som sådan den varit det senaste börjar fadea ut letar vi efter något annat. Där kommer en riktigt bra bronzer in istället. Det ger ett mjukare intryck och piffar samtidigt upp huden lite så den inte känns så blek (inget fel i att vara blek om man vill det såklart).

Denna bronzer har bott hos mig ett bra tag och jag använder den väldigt, väldigt ofta. Trots det är den inte ens i närheten av slut. Den är väldigt pigmenterad och ger verkligen ett fantastiskt resultat, om man är försiktig. Det är ju lite trixigt med lösa puder då det lätt kan bli för mycket av dem. Men genom att bara dutta borsten och sedan jobba in pudret i locket så tycker jag att den ger en perfekt mängd.

Denna bronzer är perfekt att använda både med bra bas och bara som den är på ren hud om man bara vill få lite fräschör och inte vill sminka sig. Detta då den verkligen har en formula som smälter in och knappt syns att man använt den.

Idun Minerals kabuki brush

För att applicera denna bronzern använder jag faktiskt en riktigt stor borste, en kabukiborste från Idun som är en riktigt favorit här hemma. Den är mjuk och fluffig vilket gör att den är väldigt lättarbetad utan att lämna några linjer.

Själva borsten är nog till för mineral foundationen från Idun men det gör inte mig någonting. Jag använder faktiskt borsten dagligen ändå. Dels till bronzern, dels till att applicera min mineralfoundation, eller ett puder över min flytande. Eller så använder jag den som den är när jag lagt basen tillsammans med lite Fix+ för att jobba ihop produkterna och få bort det pudriga. Dessutom är det så skönt att använda den.

Detta är helt klart en av mina absoluta favoritborstar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *