Beauty,  Hudvård

Luna Go – Min favorit!

Vissa av länkarna är affiliatelänkar.

Jag har ju tidigare skrivit om min lilla Luna Play och hur spännande jag tyckte det var med den. Vill ni läsa mitt första inlägg kan ni göra det här; Foreo Luna . Där skrev jag mitt första intryck av den. Nu har jag hunnit testa den ett tag och dessutom hade jag flyt och vann en Luna Go i Foreos julkalender. En för känslig hy som har lite mjukare piggar än vad den jag tidigare haft hade.

Luna Go

Luna Go är deras resestorlek och den är lika stor som deras play men är uppladdningsbar. Den ger också signaler var 15e sekund i det vanliga rengöringsläget så att man vet när det är dags att byta område i ansiktet. Den har också ett anti-agingläge som ger signaler med 12 sekunders mellanrum (tror jag det var) på en lägra frekvens än det vanliga läget. Anti-agingläget har jag inte använt så ofta ännu.

Tyckte först det var lite svårt att förstå när det började med anti-aging och hur man satte igång det men när jag väl insåg att det var det jag satt igång är den lätt att förstå. Det är helt enkelt så att när man rengjort ansiktet och ”stängt av” maskinen trycker man igång den igen och då pulserar den med en lägre frekvens. Så väldigt okomplicerat egentligen.

Resultat

Visst kan jag tycka att det tar lite tid ibland och jag har faktiskt inte använt den på en vecka och det syns i huden tycker jag. Så kommer börja köra igen för huden blev faktiskt väldigt fin av den. Ett kvitto på det var när jag gjorde hudanalyser på Daisy Beauty Expo och de sa att det verkligen syntes att jag var duktig på att ta hand om min hud. Den var fint exfolierad och såg ren ut. (Att jag sedan hade lite torr hy och hög talgproduktion är en annan femma). Nu gjorde jag ingen analys innan, man borde verkligen ha en sådan mätare hemma när man testar hudvård som jag. Men skulle ändå vilja säga att det faktiskt visar att den har effekt på huden och att den är värd det.

Men den kanske inte passar på alla och då kan det ju absolut vara värt att köpa Play först och känna på den, men då får man komma ihåg att klocka för den stänger inte av sig efter 60 sekunder.

Foreo Luna finns i flera utföranden som kostar lite olika mycket.

Luna Play – deras testversion som inte går att ladda kostar 299 kr.

Luna Go – resevarianten men som är lika effektiv och bra som de stora kostar 995kr.

Luna Mini – En halvstor variant av Luna, den kostar 1295kr.

Luna 2 – En uppdaterad spavariant ligger på 1795kr.

Luna – originalet kostar 1395kr.

Dessa går att hitta på bland annat deras egen hemsida, Grand Parfymeri och Åhlens.

#nouw30dayschallenge #skönhetsprodukter #rengöring #skönhetsblogg #beauty #beautyblogger #hudvård #hudvårdsrutin

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *