Beauty,  Makeup

H&M Sale Haul

För ett tag sedan fick jag med mig lite roligt hem från H&Ms rea. Just där jag var så fanns det inte så mycket roligt kvar, men har sett många andra hitta massvis med roligheter. Ska se om jag kan hitta lite mer att testa och leka med. Men jag hittade tre saker som jag var sugen på att testa i alla fall. Och de som är från H&Ms egna märke vill jag gärna ska komma tillbaka i nya färger!

H&M Aqua Liquid eyeliner

Denna eyeliner hittade jag på rean och var sugen på att testa, jag menar det är ju ganska roligt att hitta lite speciella eyeliners i roliga färger, även om brunmetallic kanske inte är det mest roliga, billigt. Denna är inte speciellt pigmenterad, och utmärker sig inte speciellt mycket. Men den ger en fin diskret liner, en lite roligare än en vanlig matt. Jag hade gärna testat fler av dem då den var lätt att måla med och gav snygga linjer! Kanon att vara kreativ och leka med.

H&M fluid foil eye colour

Detta är en riktigt rolig sak, det är en flytande metallicfärg till ögonen. Denna är helt magisk, jag älskar den för det är verkligen flytande metallicpigment. Riktigt snyggt och bra. Jag hoppas inte detta var en engångsgrej som de sålde ut utan att de kommer ha kvar det i sortimentet med massvis av härliga färger. Det är snyggt både som detaljer i en sminkning, prickar eller linjer. Men även kanon att göra något mer av om man vill det. Lägga på hela locket exempelvis. Om ni hittar denna i butik, köp den. Den är amazing!

Balmi lipbalm

Detta är ett lipsyl som är jättfint, luktar jättegott men smakar så syntetiskt att det inte är värt det. Skulle inte köpa detta och det är väl därför de sålde ut dem. Inget jag skulle satsa på iaf. Fint, men det var ungefär allt.

#rea #skönhetsblogg #Hmbeauty #hm #beautyblogger #nouw30daychallenge

2 kommentarer

  • Saraglavin

    Haha, även en trött förkyldis som inte är så bra att förklara här! Annars jäkligt fräckt till Halloween, gå runt med metallicskimrande ögon. Du kanske är något på spåret där ?

  • fridabjorkroth

    När man är hjärndöd med allt som har med smink att göra och uppfattar texten om metallicfärgen som att man skall ha den i ögat… ”jaha ja, måste vara läskigt att dutta i det i ögonen”. Hahah!! Sen ramlade poletten ner ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *