Barn,  Cleo

6 månader

Detta är ju bara helt galet! Tänk att lilla sovtjejen blivit så stor! Hon har gått från 4kg till nästan 10kg på 6 månader och växer så det knakar. Hon har blivit en person med vilja och massvis av härliga egenskaper. Blivit en social, envis och nyfiken liten skrutt som alltid har nära till skratt och mys. Som älskar att vara med och gärna vill stå i centrum men som inte alls tycker det är illa att ligga och läsa i sin ugglebok själv.

Men mest av allt, tänk att denna lilla saken funnits i vårat liv i 6 månader. Eller lilla var det ja, hon har ju snart vuxit om mig.

Igår hittade jag dessutom MammaMageboken på rean, så den ska jag börja träna lite efter även fast jag fått helt godkänt på både magmuskler och knip. Börjat springa lite och så. Men jag måste stärka min bål ännu mer eftersom jag går och bär på henne hela dagarna. Så då kan jag likväl göra det på riktigt! Så kommer bjuda lite på övningar för magen och bålstyrkan (och även lite mammaträning) i framtiden och lite härliga recept på barnmat. Det får väl plats i en blogg som främst inriktar sig på skönhet? Är ju ändå en del av det personliga jag vill bjuda er på.

#nouw30daychallenge #6månader #mammablogg # mammabloggare #bebis #augustibebis #bf2016

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *