Beauty,  Hudvård,  Press samples

Caudalié Hand and Nail cream

Jag har en hel drös med handkrämer igång just nu. Men tänkte snabbt berätta för er om det senaste tillskottet, Caudalié Hand and Nail cream, de andra jag testar har jag nämligen lite andra produkter jag vill berätta om samtidigt som. Eller så kanske jag struntar i det och tar dem i separata.

Hursomhelst, fick hem denna förra veckan och eftersom den då legat framme är det den som använts mest. Är så dålig på att använda vantar även när det är kallt så min fukt i händerna försvinner snabbt på barnvagnspromenaderna. Detta är en handkräm som snabbt hår in i huden och som är fylld med antioxidanter.

Den innehåller Sheasmör, avokadoolja och olivolja vilket ger ett långvarigt skydd för både hud och nagelband. Hoppas den ger naglarna en boost också för de är katastrof just nu. Inte ens en överdrift. De trasar sönder av kylan. Men händerna är jättemjuka och gosiga av den, så jag är väldigt nöjd!

Den har till 98% naturliga råvaror i sig och om jag inte är helt ute och snurrar doftar den av Grape. Har jag fel kan väl någon rätta mig?

Du hittar den på bland annat Åhlens och den ligger på 190kr för 75 ml.

#nouw30daychallenge #skönhetsblogg #beautyblogg #handkräm #caudalie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *