Beauty,  Hudvård

Vita liberata marula self tan oil

Jag har fortfarande så mycket att visa och berätta för om från Daisy Beauty Expo. Vill ju inte bara mata på med allt spännande därifrån och inte berätta något annat, eller bomba er med 350 inlägg på en vecka. Så jag sprider ut det. Näst ut att berätta om är någonting som verkligen fångade mig där. En brun utan sol från Vita Liberata. En brun utan sol med SPF 50 som dessutom ger färg på en gång. Drömmen för mig som inte får så mycket färg. Men också kanon för alla som känner sig lite bleka i början.

Denna brun utan sol olja är dessutom fylld med marulaolja vilket boostar huden med vitamin c och fukt till huden. Allt bra som kan behövas på en vintertorr hy som utsätts för sol. Eller ja, bara en vanlig vintertorr hy kan ju behöva lite färg och fuktkoncentration.

Den är lätt att bygga upp, men kräver verkligen handske då den ger färg på en gång. Redan på plats fick jag se en av dem som hade använt den på ena armen och det såg fantastiskt ut. Supernaturlig, lätt färg som inte var det minsta orange. Bara härligt solbrun såg huden ut. Och det tycker jag den blivit på mig också när jag testat den lite snabbt. Har inte riktigt vågat köra på då jag fortfarande ammar och sover med Cleo på armen vissa nätter. Hon kan ju kanske skippa BUS ett tag tycker jag. Det räcker med att hon ständigt har stans bästa glow från mina highlighters.

Smakar det så kostar det dock. 100 ml, vilket räcker ca för alltid då den är så dryg, kostar 600kr. Men den är verkligen en dröm!

#skönhetsblogg #brunutansol #bus #vitaliberata

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *