Makeup

Max Factor 2000 calorie curl addict och läppnyheter

Jag har haft lite nyheter hemma från Max Factor ett tag, har inte hunnit sätta mig ner för att fota och skriva om dem bara. My bad. men bättre sent än aldrig. Utöver Max factors nya mascara 2000 calories curl addict är det några härliga nya läppstift och en transparent, universal, läppenna som dykt upp under våren.

Max Factor 2000 calorie curl addict

Max Factor 2000 calorie curl addict är en uppdaterad variant på deras favorit 2000 calorie. Denna har en böjd lite tjockare borste för att verkligen hjälpa fransarna att bli snyggt böjda samtidigt som den ger den klassiska volym som den tidigare versionen ger. Den har dessutom en superlätt formula som gör att man verkligen kan bygga upp fransarna på ett bra sätt utan att det klumpar sig. Man får verkligen vispiga och härliga fransar av denna mascaran. Den överträffade helt klart mina förväntningar.

Som vanligt tycker jag att en mascara recension blir bättre om man faktiskt visar, det säger så mycket mer. Speciellt då vi alla har olika fransar. Detta är vad denna mascaran gör på mina fransar. Ni får en bild utan mascara, en framifrån och en underifrån. Allt för att kunna visa hur det är. Om jag inte minns fel har jag jobbat in två lager och det finns verkligen plats för fler om det är vad man vill.

Kostar 159kr

Max Factor color elexir universal lip liner

Max Factor color elexir universal lipliner är en läppenna som funkar med alla läppstift. Den är helt enkelt transparent. Så du som inte vill måla med läppenna men ändå inte vill att färgen ska blöda ut eller som helt enkelt inte hittar en penna med en färg som matchar till ditt läppstift har en penna! Den hjälper såklart inte till att forma läpparna eller annat så som jag gärna har en penna till men den fyller sin funktion fenomenalt och är en sådan produkt alla borde ha. Just för att man kan ha den under allt. Dessutom hjälper den till att hålla läppen återfuktad. Har dessvärre inte tagit någon bild när jag har den på, vilket inte är så konstigt för det går ju inte att se. Så helt enkelt inte så noga. Hur den ser ut ser ni i första bilden.

Kostar 59kr

Max Factor velvet matte lipstick

Max Factor kör även fortsatt på matta läppar och det är ju någonting som efterfrågas fortfarande så inte så konstigt. Dock tycker vi inte så mycket om det här med torra fnasiga läppstift som det lätt blir med de matta då det läggs i mer pigment, ofta i puderform i läpparna för att få dem matta och härligt opaka. Detta stift är inte 100% matt, utan har en härlig satinfinish. En finish som jag brukar beskriva som den lyser läppen har själv utan något på. Detta skapar också en möjlighet att ha i mer vårdande ingredienser, lite oljor för att just återfukta huden lite samtidigt. Dessa ingredienser gör också att stiftet doftar väldigt härligt.

Jag fick hem en röd färg (35 love) som är helt fantastiskt och garanterat kommer bli en av mina favoriter. Sedan fick jag också ett beiget stift (05 Nude) som vi kanske skulle döpa till någonting annat. För jag vet inte riktigt om alla har denna färgen som sin nude, lite lätt problematiskt kanske i dagens läge. Men nu heter den så tyvärr och jag tycker det är en fin färg, den funkar galant på lilla bleka mig och fyller in funktion i att inte synas så speciellt mycket på mina läppar. Lite väl beige kanske bara, hade varit perfekt med en hint av rosa i.

Kostar 119kr

Här ser ni hur färgerna ser ut på min hudton, och ni ser också den där lilla lystern som faktiskt finns i dem. De reflekterar ljuset väldigt fint.

En kommentar

  • nazimasmatochhem

    Vilka härliga produkter! 2000 calorie mascara var en stående favvo här i många år innan jag fastnade för cliniques high impact, men denna uppdaterade versionen av 2000 calorie blev jag allt sugen på att prova. Tack för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *