Barn,  Cleo

Idag är vi då inte sams

Alltså, vad händer med mitt barn? Vi är just nu bittra fiender. Okej lite överdrivet men denna ungen är just nu inte rolig alls. Tror jag hinkat två liter kaffe redan idag. Och klockan är inte ens halv 10. Som ni förstår har jag inte fått sova mycket.

Just nu är det lite lugn och jag funderar på att vi ska ta oss ner till öppna förskolan på sångstund. Så Cleo får se lite andra barn och vi sedan kan ta tag i det jag har att göra. Lite jobb och fix hemma står på agendan.

Inatt däremot, oj vad jag har fått påminna mig om att hon egentligen är en solstråle! En sådan på bilden. Hon somnade fint och sov gott, tills vi skulle sova. Då vaknade monstret till liv. Skrik och panik var på besök. Det har velats snuttas hela natten och när hon inte gjort det har hon i sömnen vridit och vänt sig, sparkats och slagits. Tror ni denna morsan fått någon sömn alls? Ca två timmar. Vi får hoppas att det går över tills jag börjar jobba, annars kan jag inte lämna många garantier på att någon får rätt färg på sin foundation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *