Barn,  Cleo

Inte en lugn stund här hemma!

Kvalitéten på mina bilder går helt bort nu, kameran är fortfarande trasig så vi får göra det bästa av saken. Jag spenderar den mesta tiden på jobbet nu så det blir inte lika mycket äventyr för mig och Cleo.

Men här hemma är det fullt ös hela dagarna och kvällarna, hon upptäcker helt klart världen och blir större för var dag. Numer ålar hon sig inte längre utan tar riktiga krypsteg, vilket gör att det tar två sekunder för henne att ta sig in i köket och man måste alltid passa. För hon vill gärna krypa ner från saker dessutom. Och katterna får inte mycket ro. Dessutom har hon börjat ställa sig upp mot oss och försöker dra sig upp mot annat. Livsfarligt då hon bara släpper och ramlar efteråt. Det är nu man börjar få en blåslagen bebis eller?!

Helt plötsligt dök detta upp en dag, lillskiten som alltid vägrat napp fick tag på den själv och bestämde sig för att stoppa in den i munnen och krypa runt med den. Sådär bra när man snart är i avvänjningsfasen. Men kanske är bra för mig, då kanske hon ger upp amningen lite så jag kan få min energi tillbaka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *