Recensioner

Ardell brow pomade

Brynjunkie som jag är har jag helt glömt att berätta för er om en av mina senaste produkter jag testat. Ardell brow pomade. Eller som de själva vill kalla den Pro brow pomade. Detta just för att det ska vara en 3 i 1 produkt. Den ska ge effekten av penna, gel och puder i ett. I en perfekt kombination som ska vara lätt att applicera med den medföljande borsten. Det är en produkt som ska sitta hela dagen och gå att blenda perfekt men när det väl satt sig vara smudge proof.

Recension av Ardell Pro brow pomade

Ja, vad tycker jag om denna produkt? Jag har ju testat pomades från flertalet märken så kan lätt jämföra dem. Denna är verkligen en mjuk produkt som är lätt att applicera, den lägger sig bra och sitter snyggt. Men jag behöver definitivt använda en ögonbrynsgele ändå, denna är mer som en klassisk pomade än en tre i ett. Får faktiskt inte effekten av en penna även om den är lätt att sudda ut.

Jag tycker att den är bra både om man vill markera lite extra eller om man vill ha det mer naturligt. Den är lättarbetat och applicerad så tycker absolut att den är värd ett försök för nybörjaren, om denne kan hitta en färg som matchar. Jag tycker om att ha brynen markerad så för mig gick det bra, tror dock att de som stöter på problem som vanligt när det kommer till brynfärg är vi blondiner (inte för att jag är det i dagsläget, men är väl blond i sinnet). Speciellt vi som vill ha en kallare färg som är lite askig.

Sedan är jag inte heller ett fan av borsten, tycker den är för bred. Hade gärna sett att den var smalare, men det kan också vara en vanesak. Men med en extern borste som jag tycker om att jobba med är denna produkten användbar. Dock blir den inte lika billig då, då de bra borstarna ligger på runt 200 till 250kr.

Denna produkten ligger på 129kr, och det är ju absolut ett bra pris speciellt med tanke på att den håller nästan föralltid. Den är dryg vilket jag uppskattar.

Har du testat Ardell Pro brow pomade? Vad tyckte du?

[contact-form][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Webbplats” type=”url” /][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea” /][/contact-form]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *