Träning & Hälsa

Hållningsband från Sportsmart

I samarbete med Sportsmart.se


Jag har fått hem och testa ett hållningsband från Sportsmart.se, det är ett band som ska hjälpa en att sitta och stå rakare. Någonting jag absolut inte hade några problem med förr. Men sedan jag fått en liten på golvet som man böjer sig över hela tiden har hållningen följt med i den riktningen.

Därför kände jag att det var helt perfekt att testa på ett sådant man bara ska ha några timmar om dagen, som ska hjälpa en aktivera och känna in musklerna igen. För hållningen gör så mycket på en som person, både utseendemässigt men även på insidan. Det gör bland annat att man får i sig mer syre, så kroppen orkar mer, man förbränner mer stillasittande och det kan underlätta huvudvärk. Dessutom finns det studier som visar att en bra hållning, av någon anledning, kan hjälpa mot stress.

[easy-image-collage id=1227]

När jag tittade lite på deras utbud hittade jag många bra saker, men just det hållningband jag valde tyckte jag såg smidigt ut. Det gick lätt att ha under kläderna och var snabbt och enkelt att ta på och av. Dock lyckades jag beställa Unisex XS, är vanligtvis en 34/36, så tänkte att det skulle passa. Men eftersom bandet ska sitta löst och bara vara där och påminna skulle jag nog tagit ett lite större. Därför får ni inte heller så hur det ser ut på mig, för det sitter lite väl hårt.

Inte för att det gör mig något, jag använder det istället kortare stunder och verkligen får kroppen att sträcka på sig riktigt väl. Och sedan när jag kommit igång med träningen riktigt kommer nog även bandet sitta helt perfekt.

Själva hållningsbandet är som en liten sele man kan reglera, vilket jag tycker är bra. Trodde dock det skulle vara ännu smidigare än vad det är. Men det mjuka på den är troligtvis där för att det inte ska skava i och med att det också ligger mot rörliga delar. Detta gör att om du har den under en t-shirt så syns den lite. Men har man kavaj eller kofta så syns det inte så vill man inte att någon ska veta att man har den så är det verkligen ett tips att tänka på.

Sportsmart har faktiskt en hel del intressanta och bra saker, både för vardagslivet och när man är gravid. Kommer försöka tipsa om lite sådana produkter inom kort, och diskutera de jag använde när jag väntade Cleo och vad jag tyckte.

Hur är eran hållning? Är ni i behov av ett sånt här hållningsband?

En kommentar

  • Ellie

    Min hållning är katastrof. Jag köpte faktiskt ett sånt här band för något år sedan men har glömt bort det. Ska ta och plocka fram det igen. Hållningen gör så mycket för hela kroppens utseende tycker jag och även för utstrålningen. Yoga är också väldigt bra för en stel och böjd rygg. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *