Cleos utveckling,  Okategoriserade

1-årskalaset – Äntligen!

Herregud vad tiden går! Det är över en månad sedan vi firade Cleo, men ändå har jag inte gett er någonting från kalaset. Jag har inte ens laddat in bilderna i datorn. Har haft fullt upp med förskola, bus och jobb. Övrig tid har jag sovit. Men det får vara så ibland. Det är okej att livet kommer i vägen. Men jag kände att nu var det nog dags. Dags att ge er lite bilder från när lilltjejen blev stor!

Vi körde på en liten temafest, Cleo in Onederland. Så ett teaparty med massvis av fika och scones blev det. Och hur många som helst ville komma och fira min lilla tjej på hennes stora dag. Så himla roligt och spännande tyckte Cleo. Och värt det, även om Sebbe var sjuk precis innan så jag fick rodda allt själv med förberedelser och bakning. Men allt för min lilla groda.

2 kommentarer

  • Johanna

    Så fint! Super grymma presenter, speciellt bilden som kommer skapa öronbedövande ljud för alla vuxna. Precis som det ska vara, ju mer det låter ju snabbare känns det ju som 🙂 Ha en super grym dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *