Ledig söndag

Äntligen en ledig dag ihop! Alla 3. Igår var vi ute och busade, fångade lite sol i stormen och försökte få ordning på hemmet. Lite hann vi såklart, men tusan vad tiden går fort. Dagen bara rusade iväg och vi hann hälften av vad vi skulle. Får försöka hinna lite här hemma innan jobbat kommande dagar.

Mer än så hinns det inte med i livet just nu, lite småplaneringar av projekt som komma skall och som jag kommer visa mer av i framtiden såklart. Men inte förrän allt är klart. Men vi måste verkligen lära oss att ta vara på de lediga dagarna vi har ihop. Speciellt nu när hon växer så fort och mycket! Det händer ju nya saker varenda dag! Vill inte missa något.

Hur får ni tiden att gå ihop? Vad gör ni för att dagarna inte bara ska rusa iväg?

Publicerat av

2 reaktioner till “Ledig söndag

  1. Får du nått bra svar på att få tiden att räcka till så dela gärna med dig 😉 Håller med om att dagarna bara rusar förbi. Känns som måndag och fredag hela tiden typ 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *