Cleo

Höstfotografering

Detta med ljus är svårt. Att få det rätt med naturligt ljus är svårt men jag kämpar på med att lära mig. Så när vi hade en fantastisk härlig ledig dag senast var vi ute i solen igen, denna gången jag, Cleo och katterna. Passade då på att ta lite fina mysiga bilder på dem. Tänkte bjuda er på några av dem.

Försökte hitta bra skuggljus för då är det verkligen bara att klicka av på denna donnan, men såklart ville hon vara i solen så gjorde mitt bästa med det hårda ljuset som var. Den ovan är visserligen tagen i skuggan, men resten. Ja ni ser ju. Men trots detta kan jag tycka att det blev jättebra bilder och så härligt att ha lite minnen och bilder att sätta i fotoalbumet för framtiden.

 

Visst är det fantastiskt med massa härliga bilder på de små? Men jag måste verkligen bli bättre på att ta bilderna, vilka är era bästa tips för att få bra bilder som inte är för uppstyrda? Vill ju inte använda skärmar och annat för sådana här bilder, det tar bort spontaniteten!

En kommentar

  • Frida Björkroth

    Mitt bästa tips är att gå ut tillsammans med någon mer vuxen. Jag har så svårt för att kunna fota Melissa när jag är med henne själv, just för jag måste ha koll på henne hela tiden. Det blir inte spontant och jag får inte med de härliga detaljerna när jag måste ha koll på henne samtidigt som jag agerar fotograf. Är Nicklas med eller någon annan då kan jag släppa allt, lägga mig ner, krypa och få till de härliga och bästa bilderna som även blir spontana då hon leker och utforskar. Jag tar nästan aldrig med mig kameran när det bara är jag och Melissa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *