Julkalender 2017

Julkalender – Lucka nr 7 – Adore us Babies

Idag presenteras luckan av härliga Adore us babies, men det är ingen tävling denna gången. Utan en rabattkod som gäller under dagen. Men misströsta inte, julkalendern kommer fortsätta med härliga och fantastiska tävlingar!

Adore us babies är ett ekologiskt märke som inspireras av våra små. De har få men väldigt härliga kläder och det finns även fantastiskt söt inredning. Kommer i detta inlägg bjuda er på några av mina favoriter och känner ni för att handla någonting själva så glöm inte att använda min rabattkod!

Rabattkod

Visst var det helt fantastiskt fina saker? In och handla med koden Saraglavin20 och få 20% av priset, gäller bara under dagen!

En kommentar

  • Hannah

    Finns det något häftigare än att åka på slalomskidor bakom en snöskoter genom Norrlands urskogar, det gjorde jag ofta när jag var liten. Tillsammans med mina två syskon höll vi i varsitt långt rep som var knutet bakom skotern. Världens äventyr! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *