Julkalender 2017

Julkalender – Lucka 9 – Ecotools

 

Äntligen lördag och lucka 9 öppnas (Jag vet att lucka 8 är försvunnen, det har blivit omdirigeringar i luckorna. Den kommer som en liten bonus senare). I denna lucka presenteras ett kit från Ecotools med allt du behöver för att kunna göra en vacker och härlig vintersminkning, och såkart sommar och höst också senare.

EcoTools mål är att påverka miljön så lite som möjligt, alla deras produkter går att återvinna och är hållbara. Borstarna består av bambu, återvinningsbart aluminium och borsthåren är av Taklon. Det är ett syntetiskt material av hög kvalitet som inte är testat på djur. Och det är faktiskt så att det går mer och mer mot syntetiska material i borstar och numer är de minst lika bra som de äkta. Vilket jag blir superlycklig över.

 

I denna lucka vinner ni ett kit med sex borstar, i ett kit som kallas Matte-nifique.I detta kit får du förutom borstarna en fin liten burk att ställa borstarna i.

Detta kit består av en Complexion Buffer Brush som gör det enkelt att få en snygg och jämn bas, Correctin concealer brush hjälper dig att lägga din concealer jämnt och snyggt. Eye perfecting brush fungerar fint för att komma åt runt ögonen och få en perfekt concealer. Angled face brush fungerar lika bra för att lägga puder som för att applicera rouge och bronzer. Full shadow brush är en perfekt borste för ögonmakeup och highlighting. Till detta får du också en snedställd borste, Angled liner brush, som fungerar både till eyeliner, för att definiera och för att lägga brynen med.

Sedan kan du såklart använda dessa borstar precis som du vill och anpassa borstarna efter hur du vill lägga din makeup.

Vinna denna lucka från EcoTools?

För att vinna detta kit från Ecotools vill jag att du berättar vilken borste du har som är din ”kan-inte-leva-utan” och varför! Tävlingen är öppen till tisdag 12/12 23:59. Lycka till!

 

57 kommentarer

 • Maria Strandberg

  Min borste som jag använder till ögonbrynsskugga är den som är viktigast för mig. Men den, och de flesta andra av mina borstar börjar dessvärre bli gamla och massa hår har fallit ut ur vissa av dem. Därför hade en uppgradering av dessa helt klart varit en önskad julklapp 🙂 Stort plus att de även är ekologiska!

 • Anna Bäckman

  Jag klarar mig inte utan min ”kabuki-brush”. Använder mineralpuder som Foundation och då älskar jag min mjuka kabukiborste. En borste med täta strån och platt borsthuvud, med strån som är väldigt mjuka och lena mot huden.

 • Jackie

  Vilken lucka! Hoppas på det bästa!! Haha svårt detta var, då jag använder så många olika borstar men kan nog inte leva utan min contour borste ;). Kram

 • Sara Berggren

  Min borste som jag använder till mitt solpuder! Den är så fluffig och härlig… Lämnar alltid ett perfekt resultat efter sig.

 • Maria Grahn

  Barnen har lekt med mina borstar och sminkväskan är numer en katastrof så skulle verkligen behöva hjälp på traven så jag kan bli jul och nyårsfin när jag äntligen blir ledig!

 • Sandra Johansson

  Med skämskudden för ansiktet så är min puderborste från hm den jag inte kan leva utan ? Varför ? För det är den enda jag äger haha . Det vore så roligt och behövligt att få vinna detta

 • Isabelle

  Borsten till ögonskugga helt klart, de som medföljer applicerar alltid ett kakigt, ojämnt och fult lager. Är det nått jag inte får glömma när jag reser är det den. (Glömde dock själva ögonskuggan en gång så då var den inte till mycket hjälp ändå)

 • Theresia Vidén

  Min borste som jag inte kan vara utan är min ”mini-kabuki”. Den hjälper mig att jämna till mitt ansikte och dölja allt som behöver döljas på ett naturligt och perfekt set.

 • Jane Thorlund

  Den enda borsten jag har som jag använder varje dag är en stor underbart mjuk puderborste från just ecotools!
  Har faktiskt tänkt ett tag att jag borde skaffa fler!

 • Åse

  Puderborsten! Jag antar att .. nej, jag VET att det bara är för att den känns bäst, och jag har ett superbra finishing powder, så när jag äntligen är klar med allt, och kan pudra silke över alltsammans med en bamsig supermjuk borste, så KÄNNER jag mej snygg (även om jag inte alltid är säker på att det blev bra, allt grejande med färger och borstar, krämer och klet). Det ska vara roligt med make up, men ibland tar det så himla lång tid – puderborsten betyder att ”nu får det räcka” och ”nu är du banne mej snygg, så schas, gå och gör nåt annat nu”

 • Charmaine moniz

  Tror vi har fått en mus
  Eller är det för att vi en tonåring har i vårt hus
  För alla mina penslar och borstar är borta
  Fast dotterns smink är snyggt då jag kommer till korta
  Men av de jag HADE en gång
  Var nog ögonskuggs penseln den som drog stråt lång

 • Andrea

  Min tandborste! Utan den hade jag aldrig vågat öppna munnen 😉
  Alla andra borstar kan jag leva utan, även om ett litet gäng sminkborstar underlättar möjligheten att dölja de svarta påsarna under ögonen och bättra på lystern i ansiktet. 🙂
  ???

 • Love

  Min ögonbrynsborste från sephora! Tycker ögonbrynen gör så mycket för ansiktet och då behöver man inte riktigt bra borste för att kunna få till dom bra!

 • Mia Korch

  Min rough borste är något som alltid finns i väskan, för om jag känner mig trött och grå borstar jag bara lite rött på kinden, och känner mig snabbt fin igen!

 • Emmy

  Dom borstar jag har är från Bare Minerals men tyvärr inte så bra som jag hoppats på då de fäller väldigt mycket hår, skulle vara fantastiskt att få vinna och uppdatera sminkväskan med lite nya borstar då det är a och o för en bra sminkning!

 • Sara Källström

  Min Rougeborste! Alltid bra att ha! Man ser genast piggar ett me lite färg på kinderna! Speciellt så här under höst och vinter!

 • Malin Gustafsson

  Puderborsten och ögonskuggspensel är ett måste för mej, utan dem kan jag inte lägga en snygg sminkning. Hoppas på turen att få prova dessa makeupborstar, har hört så mycket bra om Ecotools. ?

 • Elin

  Den viktigast eför mig är bortsten jag lagar ögonbrynen med. Tål int att förga ögonbrynen, då jag regaerar mot färgen, så därför är den penseln väldigt viktigt för mig!

 • Milla

  Borsten jag inte vill vara utan är nog ögonbrynsborste, på grund av mina väldigt tunna ögonbryn samt mjuk complexion borste.

  Mjuka borstar för din hud,
  passar gudinna som gud,
  ger en fin bas,
  så inget blir fult och knas

 • alexandra dahlberg

  Min ögonbrynsborste är nog ett måste för mig. Och därefter borsten jag lägger min puderfoundation med..

 • Louise Josefin

  Åh vilken drömvinst! Underbart med produkter som inte är testade på djur och märken som strävar efter att påverka miljön så lite som möjligt – sånt gillar vi!

  Jag är så dålig på bortsar och i ärlighetens namn äger jag nog två-tre stycken. Är inte så duktig på smink men vill bli duktigare, hade därför varit kul att vinna detta setet.
  Men min favorit bortse är min ögonbrynsborste. Den är liten, smidig och snedställd och väldigt lätt att använda och fylla i brynen med. Jag tycker resultatet blir väldigt naturligt och fint, så den älskar jag verkligen!

 • Fia

  Rougeborsten för att det är i princip den enda borsten jag använder. Är inte så bra på det här med smink men skulle vilja bli 🙂

 • Jessica Eliasson

  Min rougeborste. Den är väl inarbetad och jag vet precis hur mycket som behövs och hur den fungerar för ett bra resultat. Några fler borstar har jag inte, men hoppas så klart på vinst i denna lucka så jag kan få ett perfekt resultat när det kommer till makeupen.

 • Claudia Kerttu

  Rougeborsten som är både gammal och välanvänd, Dick skulle jag gärna låta min dotter få dessa borstar om jag vann för jag tycker stt det är viktig att vi värnar om djuren och vår miljö!

 • Maddie W

  Jag skulle ha svårt att applicera mascara utan borste, i övrigt har jag varit för snål för att unna mig sminkborstar så applicerar det mesta med medföljande borste eller handen. Är helt övertygad om att med rätt verktyg skulle makeupen både fästa och läggas snyggare så skulle gärna vinna detta för ett ordentligt lyft 😀

 • Sanna

  Här hemma har dottern lekt med mina sminkborstar och mitt smink en hel del, och det är i ärlighetens namn inte alls mycket kvar av dessa trots att jag har försökt rädda de som finns. Men jag antar det hör åldern till nu när hon börjat intressera sig mer och mer för smink själv, men samtidigt inte riktigt vet hur hon ska använda det.

  Min favoritborste är annars min rougeborste! Den hjälper till och kan piffa till det mesta, och är ju dessutom grymt skön att använda emot ansiktet.

  Kram Sanna

 • Camilla

  Jag har en klar favorit: en kabuki borste, med platt borsthuvud och otroligt mjuka strån, den är väldigt tät, och jag använder den till mineralpuder.

 • Anna L

  Min foundationborste som numera ser väldigt sorglig ut och tappar hår. Men till mineralpuder varje dag. Den känner sig lite ensam i sitt ställ ; )

 • sandra

  nu tänkte jag vara lite komisk och säga min hårborste ;). Den enda borsten jag i dagsläget har, men skulle gärna ha ett gäng sminkborstar med :D.

 • Anna

  Jag har en liten borste som jag använder för att täcka över ett ärr efter en hudcanceroperation. Tur att det finns bra smink som döljer, och dessutom skyddar. Önskar att jag hade varit försiktigare i solen när jag var yngre. Men man blir väl klokare med åren. Alla borde ta det försiktigt i solen.

 • Linda

  Min bästa borste är faktiskt från Eco tools,en concealerborste. Jag har nog haft den i fler år än man borde ha dock, men vårdar den ömt. Fattade inte grejen med concealer innan jag fick den borsten. Den gör SÅ stor skillnad! Så en uppdaterad version och ett gäng nya borrar (för min övriga är riktigt utslitna) hade varit en helt fantastisk vinst!

 • Belinda Fihn

  Min foundationborste, den enda borste som trollar bort bevisen som kommer från många sömnlösa nätter med min bebis! 🙂

 • Sandra Nilsson

  Jag har faktiskt en borsta från EcoTools och det är en puderborste som jag köpte för något/några år sedan vilket är min favorit.

 • Sofian

  Jag kan leva utan alla mina borstar, det är lite av ett problem. De jag har är taniga, nötta och fula, de var billiga redan att börja med och har sett sina bästa dagar för lääänge sedan. Jag drömmer om en tät och fräsch rougeborste, för att snabbt ge lite färg, och en perfekt vinklad borste som sätter dit ögonmakeupen som en smäck!

 • Therese

  Kan inte leva utan min puderborste! Den löser allt på riktigt! På en andraplats ramlar min ögonbrynsborste in, jäklar vilken skillnad den kan göra med mina bryn.

 • Pia B

  Den borste som jag inte kan klara mig utan är min ögonbrynsborste. Jag har ganska tjocka ostyriga ögonbryn som behöver borstas till lite då och då för att behålla formen. Utan borsten vet jag inte hur brynen skulle se ut..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *