Julkalender 2017

Julkalender – Lucka 10 – Wet n wild

Tiden går fort, nu är redan andra advent här. Vad tycker ni om min julkalender än så länge? Visst är det många fina saker i den? Och vilken anslutning vi haft! Presenterar alla vinnare snart! Lovar!

Hursom, ny dag, ny lucka! Denna lucka presenteras av Wet n wild, nu kan du vinna ett fint kit från detta framgångsrika amerikanska märke. För er som inte vet vad Wet n wild är för märke så tänkte jag presentera dem lite. Deras mål är att producera produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser. De är trendkänsliga och svarar snabbt på nya trender. De vill att alla som vill ta del av Wet n wilds produkter ska kunna det. Dessutom är de Bunnymärkta, så de testar inte på djur och försöker hålla ett hållbart tänk i sin produktion. Livets grej!

Vad ingår i kitet från Wet n wild?

I kitet ni kan vinna är det tre stycken Mega last Liquid Catsuit och en MegaGlo highighter. Läppstiften är superlätta, matta flytande läppstift med högt pigment. Lovar att senare visa er, och hoppas såklart även att vinnaren delar med sig av, hur de ser ut på. De är longlasting och har en formula som, till skillnad från många andra matta stift, inte torkar ut läppen. De ska faktisk till och med återfukta. Detta med Macadamiaextrakt och vitamin E.

MegaGlo highlighter har samma formula som deras highlight and contour paletter men här med mera shimmer och lyster. Det har en pärlemorsfinish som fungerar både för att highlighta utvalda ställen så som kindben, amorbåge och näsa. Men med en större borste kan man också svepa det över hela ansiktet för en superglowig finish. Jag som inte kan få nog av highlighters älskar den, och garanterar att den kommer dyka upp i många sminkningar framöver.

Hur gör jag för att vinna?

Eftersom läppstiften ni vinner heter Catsuit ger jag er en tuff nöt att knäcka, jag har nämligen två katter. Vad heter dem? Bästa gissningen och motivationen varför ni tror att katterna heter som de gör (Det är en hane och en hona) vinner. Vill ni absolut gissa rätt får ni såklart satsa på det, men ni som inte vet och inte finner svaret kan köra på en grym motivering istället. 🙂

Torsdag 14/12 23:59 stänger luckan! Skriv i kommentaren och glöm inte att ange email.

22 kommentarer

 • Annette

  Hej! Kan dom heta Mimmi och Musse ? Har inte en aning:) så min motivation blir istället att jag vill känna mig snygg och fräsch på julens alla fester så hoppas att turen är på min sida

 • Emmy

  Har ingen aning men gissar på sixten och busan, ger dig ett rim istället 😉
  En småbarnsmamma så sliten och trött
  Med ett utseende mindre välskött
  Lite lyx och flärd
  Tycker jag att jag är värd
  Så jag mitt ansikte kan måla
  Och även på utsidan stråla

 • Mikaela Drugge

  Jag tror dina katter heter Luke och Sessan, det är så jag tolkar ett av dina inlägg när du skriver om att Cleo älskar katter. Rörande Catsuit-produkterna så borde jag vinna eftersom de kommer till ett kärleksfullt hem. Här finns det tid och tillfälle att de används, och inte glöms bort i en avlägsen necessär efter en applicering.

 • Isabelle

  Nu råkar ju jag veta att dina katter heter Sessan och Luke, en är svartvit med en så fin täckning och den andra långhårig, kanske ragdoll?

 • Sara Källström

  Jag har också läst din blogg ett tag så vet att de heter Sessan och Luke ! (om jag inte minns fel..men ganska säker!) Jag är själv kattälskare men tyvärr allergisk..fruktansvärt jobbigt då jag vill gosa som bara den om jag tex hälsar på mina föräldrar som har 3 fantastiskt fina katter!

 • Annika Samuelsson

  Katterna heter Luke & Sessan. Passar också att vinsten kommer från Wet n wild, då katter kan vara otroligt vilda och ställa till med mycket bus, särskilt i ett julpyntat hus.

 • Sanna Kaakinen

  Hoppas att jag minns rätt av det jag har läst, och att det heter Sessan och Luke. Dessa produkter hade varit perfekt att vinna då jag drömmer om lite nytt smink, då jag i ärlighetens namn inte alls har mycket kvar efter min rejäla utresning som borde ha gjorts för många, många år sedan. Det var nämligen mitt gamla tonårssmink sedan tonåren som rök och där med är det hög tid för lite nytt då jag faktiskt är 26 år nu.

  Kram Sanna

 • Johanna

  Jag googlade fram att de heter Luke och sessan. Kul annars hade varit om de följde temat catsuit, som fick mig att tänka på superhjältar. Kanske hade de kunnat heta Buffy och Batman?

 • Claudia Kerttu

  Svar Luke och Sessan, för jag tror du älskar Stjärnornas krig?.
  Vår katt heter Minoo. Iaf skulle jag gärna prova Wet n Wilds produkter.

 • Maddie W

  Bernard och Bianca!
  Jag tror att det bakom den gulliga och sockersöta fasaden gömmer sig små äventyrare som hittar på både det ena och det andra <3

 • Camilla

  Pelle och Maja. Svanslös och gräddnos alltså…eftersom det är fina namn, men också för att den julkalendern är så himla mysig.

 • Anna L

  Luke & Sessan … kan det vara Starwarsinspirerade namn?
  Längtan är stor
  efter lite glamour
  kassan är skral
  så lyckan vore total
  om jag fick vinna
  se en bleknos försvinna
  Fylla på med produkter av kvalitet
  oj vad jag behöver det

 • Sophie

  Luke och Sessan är kissarnas namn
  Varför inte Luke och Leia ??
  Mina torra hy och bleka fnasiga läppar
  gör att jag ständigt deppar.
  Med ingen pigment och glans
  är det inte lätt att komma i balans.
  Hoppas därför på att enkelt humöret fixa
  om jag med läppstift och highlighter i ansiktet får trixa. ☺

 • Johanna H

  Luke och Sessan lyckades jag få fram när jag läste din blogg 😀 Fast ser att fler hann före, haha! Luke får mig att tänka på Star Wars men Sessan… det var lite svårare! Kan tänka mig att det är relaterat till Star wars också, Leia möjligtvis. Kanske katterna är syskon liksom Luke och ”sessan” Leia? 🙂

 • Sara B

  Hm.. jag gissar på Piff och Puff! Piff är såklart tjejen och Puff killen. Hon piffar sig och han puffar för hennes uppmärksamhet!!
  Läppstiften verkar jättefina 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *