Julkalender 2017

Julkalender – Lucka 11 – Ariana Grande

 

Idag presenteras min lucka av Scandinavian Cosmetics, de bidrar med en fin parfym från drömtjejen Ariana Grande. En doft jag faktiskt trodde skulle vara lika snuttiplutti som allas våran Ariana själv. Men den är faktiskt lite vuxnare. Jag önskar faktiskt att jag skrev mer om doft, har ju gått min beskärda del av doftutbildningar i mina dagar. Så kanske ska börja med det igen? Är ju ändå roligt att dofta och berätta om.

Ariana Grande Moonlight

Åter till doften. Det är en väldigt feminin doft, lagom ungdomlig och varm. En doft som passar fint till vardags och fest. Och inte tala om utformningen. Tycker den är så himla fin och söt, man vill ju verkligen ha den stående framme! Den öppnar med toppnoter av svarta vinbär och plommon, för att sedan vandra vidare till söta marshmallows och pioner. Men det som håller ner det flickiga i den är helt klart basnoterna som går i sadelträ, svart amber och vanlij. Så när den suttit ett tag är det en mysig, varm och inte för stark doft som ligger kvar och sprider sensualitet och kvinnlighet.

Jag är ju ett superfan av La vie est belle och har den som min to go, men denna kommer verkligen bli min nya att variera den med när jag vill ha något lite mjukare och lättare. Någonting på jobbet eller de lite mer festliga tillfälligheterna, som blir lite för sällan numer dock.

Vill du vinna luckan?

För att vinna denna luckan skulle jag vilja att du svarar på frågan när Ariana Grande är född och även slänger in en kort motivation till varför du ska vinna!

Luckan är öppen till 15/12 23:59. Kommentera svaret och glöm inte att ange mailadress!

69 kommentarer

 • Anna

  Svar: 26 juni 1993.
  Det vore verligen synd att missa en ny parfym – de få jag äger har jag köpt själv, eftersom maken inte riktigt begriper det där med parfym…!

 • Jenny Albinsson

  26/6-1993
  Älskar dofter….men denna vill jag gärna ge bort i present…till nån jag vill tacka för nåt fint som har hänt 🙂

 • Tommy

  Hej Hopp
  Hoppas på att vinna till min underbara kvinna…
  Skulle bli en perfekt till morgonklapp på julafton.
  Ariana är född 26 juni 1993.

 • Anette

  Ariana är född 26 juni 1993. Älskar parfymer! Luktat på den här och tyckte om doften. Så vill jag lukta på nyårsafton

 • Diana

  26 juni 1993.
  Jag är i stort behov av en ny parfym då min precis tagit slut! Skulle vilja ha denna så jag får prova nåt nytt istället för att bara köra med samma gamla 🙂

 • Isabelle

  Hon föddes 26 Juni 1993, får mig att känna mig gammal. Har också la vie est belle som min to go doft men är inne på sista dropparna nu och hade varit skoj att testa något nytt

 • Hannah Noren

  26 Juni, 1993. Jo, det är alltid roligt med en ny doft, och om du rekommendera detta så tycker jag det är vart att testa! God jul Sara.

 • Sara Källström

  Ariana föddes 26 juni 1993

  Har en tonårsdotter som är ett stort fan av Ariana! Denna hade vart härligt att få ge henne! Hon hade blivit överlycklig!

 • Linda

  26 juni -93.
  Min motivering blir ett pinsamt erkännande. Jag har inte ägt en enda parfym på över 10 år! I högstadiet fick jag en Paris Hilton-parfym tror jag,lika hög flaska. Älskade den och använde slut på den. Men sedan har jag inte kunnat motivera mig att lägga pengar på en vettig parfym, jag är så rädd att köpa en dyr och sedan ångra mig. Den här låter underbar och jag lovar att om jag vinner ska jag använda slut på varenda droppe!

 • Andrea Breitholtz

  26 Juni 1993
  Behöver verkligen fylla på med ny parfym – och detta låter verkligen som att det kunde vara en doft för mig ❤?????

 • Alexandra

  Hon är född 26 juni 1993.
  Jag har väl aldrig riktigt lagt pengar på parfym. Jag har extremt lätt för att svettas och då vore det ju bra med en bra parfym men jag har varit tvungen att prioritera andra kostnader.

 • Milla

  Svaret är 26 juni 1993! Och denna vill jag otroligt gärna vinna. Bjuder på ett rim :
  En doft kan väcka känslor till liv,
  Perfekt nu när vi in till julen tar ett kliv,
  Om du denna skulle mig ge,
  Skulle jag så tacksamt och stort le! ?

 • Belinda

  26 juni 1993

  Kom på häromdagen att jag inte använt parfym sedan min dotter föddes i april. Och med dessa amningshormoner så hade det ju kanske inte varit så tokigt med lite parfym… 🙂

 • Elinore Emanuelsson

  Hej Sara! 26:e juni 1993 är rätt svar! Denna står faktiskt på önskelistan hos tomten så varför inte underlätta lite för honom så slipper han ta vägen om Uddevalla på julafton 🙂 kram /Elinore

 • Madelad83(Madeleine)

  Svar: 26 juni 1993 Motivering: Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 12 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present ? Och med en ny spännande doft blir det lättare att ta mig utanför lägenheten och erövra välden ?

 • Eva Å.

  Ariana Grande är född 26 juni 1993 i Boca Raton i Florida USA.
  Tycker det är trevligt med parfymer bara de inte är för starka.
  En ny fräsch doft vore trevligt att få.

 • Martina Andersson

  Kan inte förstå att den kvinnan är yngre än mig men hon är född 26/6-1993.
  Jag älskar den parfymen och skulle behöva något fräscht i doftväg att bryta av min smått tunga Lancome-parfym!

 • Annika Samuelsson

  Ariana Grande-Butera, född 26 juni 1993 i Boca Raton i Florida.
  Att omkring sig sprida goda dofter vill vi nog alla göra
  att man luktar gott är kul att höra. Att testa något nytt inför jul vore både spännande och kul.

 • Gunilla.M.B

  Svar: 26 juni 1993 . Klart man gott vill dofta , och inte “gammal kofta” ! Doften blir för “knoppen” , vad resultatet blir för kroppen – toppen !!

 • Jessica . B

  För en maka och mor , blir en flaska “dofta gott” – glamour ! Den kommer bli härlig , och för mitt självförtroende – oumbärlig !

 • Jane Thorlund

  26 Juni 1993 är hon född.
  För ett par år sen fick jag en parfym av min man, en ganska söt, varm, mysig doft som jag trivdes fantastiskt bra med!
  En dag hade han dock råkat tappa den i golvet på toa, och kastat resterna innan jag kom hem. OCH VI MINNS INTE VAD DEN HETTE!?!
  Jag har inte lyckats hitta någon ny favorit, men din beskrivning av denna låter så otroligt lockande och nära vad jag letar efter!

 • Anna

  26 juni 1993
  Vem vill inte dofta som en stjärna?
  Det kan man väl få göra fast man bor på vischan och är anonym deluxe 😉

 • Anna Grevillius

  26/6 1993 🙂
  Jag har aldrig råd att lägga pengar på goda parfymer, så det hade varit en lyx att få vinna detta väldoftande pris 😀

 • Sanna Kaakinen

  Svar: 26 juni 1993.
  Vilken fantastiskt vinst! Hade varit underbart att få vinna en ny parfym till mig själv, det är något jag sällan unnar mig som ensamstående mamma. Det skulle därför betyda otroligt mycket och extra glad skulle jag förstås bli då jag faktiskt gillar Ariana Grande och det är hennes parfym.

  Kram Sanna

 • Emma Blom

  Ariana är född 26 juni 1993.
  Min pojkväns lillasyster älskar henne och då skulle jag ge henne parfymen om jag vann. Hon har letat efter den parfymen i affärerna men den är slut hela tiden.

 • Hannah

  Ariana är född 26 juni 1993.

  Det vore spännande att få möjligheten att prova denna, har bara sneglat på den i butik och flaskan är så fin! ?

 • Maria

  Ariana är född 26 juni 1993
  Vill du dofta som en stjärna och det tror jag gärna, klappen här är en fröjd du ska nog bli nöjd

 • Moa Andreasson

  Ariana är född den 26:e Juni 1993.
  När jag förra gången var hemma på västkusten luktade jag på denna, jag föll direkt. Wow. Pioner? Och marsmallows? Kan det bli bättre? Något som var en underbar kombo för mitt luktsinne. Jag skulle gärna köpt den själv, men som student har jag inte den ekonomin utan lägger hellre de pengarna på mat och julklappar till familjen nu.

 • Madeleine

  Hon är född 26 juni 1993. Min motivering till att just jag ska vinna är så enkel att jag ÄLSKAR Ariana och allt som har med henne att göra. Dock har inte riktigt ekonomin räckt till att prioritera saker som parfym och jag skulle därför tycka det vore aldeles underbart att vinna och få testa hennes parfym som jag hört mycket bra om! <3

 • Carin D

  Ariana Grande är född den 26 juni 1993.
  Låter som en riktigt härlig doft, hoppas få sprida den bland vänner, kollegor och nära och kära! 🙂

 • Anna Eriksson

  26 juni 1993, hade varit guld värt att vinns då jag inte her hittat någon doft jag verkligen fastnat för. Denna kan bli en favorit❤️⭐️

 • Tatiana

  26 juni 1993
  Bad väninnan om hjälp med motivering här,
  för att vinna parfymen i fjärran där.
  Hon ställde sig upp och började rappa,
  så jag hakan min nästan tappa.
  Nu får jag inte tyst på henne alls,
  orden flödar för fullt ur hennes hals.
  Enda som lugnar ned henne nu,
  är Ariana Grandes toppenvinst från finaste du!

 • Ottilia

  26 juni 1993
  Då min parfymflaska för nuvarande är skrämmande tom och jag funderar på ut arianas parfym som min nya skulle det vara nästan lite overkligt tursamt att vinna parfymen i denna lucka.

 • Johanna H

  26 juni 1993! Skulle ge den till mig själv, självgodhet är ju också godhet som Jonas Gardell brukar säga 😀 Skämt å sido, hela året har jag arbetat hårt, försökt vara en hängiven mamma, fru, dotter, medarbetare, vän och medmänniska. Nästa år ska jag försöka arbeta hårt, vara hängiven mamma, fru, dotter, medarbetare, vän och medmänniska samtidigt som jag LUKTAR GOTT också 😀

 • Johanna

  Hon är född 26 juni 1993.

  Jag tänkte först att den skulle passa min pojkväns systerdotter eftersom den är så supergullig. Men din beskrivning av den lät som något jag skulle gilla, så kanske skulle jag lukta lite på den innan jag ger bort den 😉

 • Anna

  26 juni 1993.
  Jag har ingen parfym, så detta vore en fantastisk julklapp till mig själv denna jul.
  Att faktiskt få en lyxig julklapp i år vore verkligen riktigt kul!

 • Gun Hilmerby

  Den 26 Juni 1993.
  En doft är som ett ljuvligt minne och väcker välbehag i hela kroppen. Känslan när man håller sin favoritdoft i handen och skall öppna den är helt fantastisk . Den doften sätter utropstecknet på min identitet.

 • Elisabeth Johansson

  Ariana Grande är född 26 juni 1993.
  Jakten på rätt parfym har pågått ett tag nu, med denna kanske jag blir en än mer åtråvärd fru. Lukta gott morgon, middag och kväll – ut åker budgetparfymen med en skräll 🙂

 • Sara

  26 juni 1993
  Har en all time favourite bland parfymer som har varit min trogna följeslagare under ett antal år. Hade gärna velat ge den en utmanare! Köper alltid samma annars då jag vet att jag inte blir besviken…

 • Sophiehi Nilsson

  26 juni 1993
  Min kusins dotter älskar Ariana Grande, hon skulle bli såååå
  Överlycklig om hon fick denna parfym. Jag testaroch ser om
  jag har turen på min sida och är med och tävlar.☺

 • Elin Pettersson

  Ariana föddes den 6 juni 1993! Jag har ännu inte köpt nån julklapp till min lillasyster och tror att denna parfymen hade gjort succé. Hon gillar Ariana Grandes musik och hon skulle säkert bli superglad 🙂

 • Maria

  26 juni 1993.
  Jag blev sugen på att testa denna parfym när jag läste beskrivningen, men redan utseendet på flaskan tog sig rakt in i mitt hjärta. Jag tror att den skulle passa bra bland mina andra accessoarer med pälsbollar på!

 • Isabelle Hedström

  Ariana föddes 26 juni 1993!
  Jag älskar hennes doftserie, alla parfymer luktar gudomligt.
  Vem vill inte lukta som en söt, bärig marshmellow? Jag kan lova att jag själv skulle sväva runt på moln iallafall!

 • Maja

  Ariana Grande är född den 26 juni 1993.
  Jag älskar Ariana Grandes parfymer, skulle verkligen vilja vinna denna väldoftande skönhet <3

 • Sara B

  Hej! Hon är född 26 juni 1993.
  Sist jag köpte en parfym var typ när hon föddes (haha), nja inte riktigt men det är nog 15 år sedan iaf så jag behöver verkligen en ny doft! Jag har jobbat inom vården där man inte för ha parfym men nu pluggar jg så jag får ha parfym igen och jag skulle väldigt gärna ha en my doft och din beskrivning av lukten kändes spoton på mig 🙂

 • Pontus

  26 juni 1993.
  Moonlight vore en fantastisk present,
  till henne som är det bästa som hänt.
  Denna lyxiga parfym önskar jag vinna,
  till världens underbaraste kvinna.
  Jag vill överraska min kära fru,
  och hoppas därför vinna nu! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *