Julkalender 2017

Julkalender – Lucka nr 14 – Viseart

 

Ännu en lucka förblev oöppnad, det är lite med försäljningen av våran lägenhet som inte blir som vi vill. Det tar helt enkelt mer tid än vad som kan förväntas. Dock är det luckor jag skulle fyllt med temarelaterat, så inga vinster som går till spillo. Men det är väl som detta bloggåret överlag, livet har kommit lite i vägen. Planeringen har inte varit på topp. Men har en bloggkalender nu, så nästa år kommer bli fint.

Hursom, idag presenteras luckan av Revoltbeauty.se och Viseart. I den finner ni en riktigt snygg palett som fungerar till alla tillfällen. Men vilka är Revolt? Och vilka är Viseart? Det ska jag presentera för er nedan.

Revoltbeauty.se

Revolt är både en webbshop och distributör av flera märken, bland annat Viseart. De vill att bra, högkvalitativa skönhetsprodukter ska bli tillgängliga för alla på den skandinaviska marknaden. Så hos dem kan ni finna en hel del superhärliga produkter.

Viseart

Viseart är smink som inriktar sig på en professionell kund, med högkvalitet och många nyanser. De tillverkar sina produkter för hand i Paris.De använder sig av flera skikt i sin tillverklinng för att få fram den perfekta mattheten, eller shimmret så det blir högpigmenterat och rent.

I denna luckan kan ni vinna deras Petit Pro palette som är en minipalett för skönhetsälskare och makeupartister i farten, som de själva uttrycker det. Men en fin palett som kan skapa det mesta. Det finns härliga matta färger och snygga shimmer som kan mixas i en oändlighet för den mest rena dagmakeupen till en superfestlig sotning. Dessutom är det en perfekt ask att ta med och den innehåller en spegel.

Själv tycker jag om färgerna väldigt mycket och tycker de fungerar bra att lägga, blenda och de håller sig på plats. Så de möter många av mina krav.

Vinna luckan, och paletten?

Idag vill jag ha  inspiration av er! Kom med ett förslag med typ av makeup ni vill att jag ska lägga med hjälp av denna paletten, lite mer ingående än bara ”Snygg fest”. Bästa inspirationen och motivationen vinner denna härliga palett! Bonus till er som följer mig på instagram. 

Glöm inte att ange mailadress, tävlingen pågår till söndag 17/12 23:59.

 

 

 

28 kommentarer

 • Johanna

  Jag gillar ju skimmerskuggor så blev sugen på att lägga den längst ner till vänster på hela ögonlocket och sedan den lila till höger ute i kanten. Det tror jag blir fint!

 • Åse

  Hej Sara, glad att du trots allt annat som tar plats i livet, gör livet lite roligare även för oss följare! Den här paletten var ju ursnygg! Nyanserna skulle vara perfekta till mina mörkbruna ögon och min ljusa sand/oliv hy som jag upptäckt är neutral (jag trodde jag var ”varm” men kanske är det pga åren som gått). Jag hade riktigt roligt med att lägga en makeup i fantasin men beskrivningen kanske blir lite teknisk, ber om ursäkt för det. Here we go:

  Om man numrerar färgerna från vänster till höger:
  Övre raden: ö1 ö2 ö3 ö4
  Undre raden u1 u2 u3 u4

  Jag hare lagt en ljus primer och grundat hela locket med ö2, lagt globlinjen lite högre än mitt ögonveck med ö4 och tonat uppåt, färgat in med u4 som tonas utåt och lagt u2 mitt på locket över iris, och i ögonvrån. Under ögat hade jag lagt u1 närmast näsan och u3 i utkanten. Och till sist ö1 för att lyfta ögonbrynet. Ganska party, skulle jag säga 🙂

 • Daniela F

  Jag skulle vilja se en ombre effekt. Att ta den lila/burgundy på den yttre och inre delen av ögonlocket. Sedan ta den guldiga i mitten. Sen är jag nyfiken att se hur den orangea färgen ser ut på den nedre fransraden och sota den i samband med ombre effekten. Sen för att avrunda det hela ta den svarta för att mörka eller djupa till färgernas ytterdel lite :))

 • Sanna Kaakinen

  Jag är väldigt svag för guldiga nyanser, så jag tycker det vore snyggt med en sotning som går från den guldbruna (den andra på nedre raden) till den svarta nyansen (den fjärde på översta raden). Skulle vävt in lite av (den första på nedre raden) också och kanske lite vitt (den första på övre raden) i ögonvrån.
  Kram Sanna

 • Ozzie W

  En 80-tals make-up:

  Guld på hela det rörliga ögonlocket. Lila i ögonglobslinjen som möts med lila i underögat. Dra ut den lila mot tinningen och sudda in den ovanifrån med den matta ljusgråa
  Från ögonbrynets början och längs med nässidan till underögats nedre inre del- brons.
  Beigesilver under brynet och en dutt på ögonlockets mitt. Knallblå kajal på insidan av ögonlinjen och mycket mascara

  Följer på Insta

 • MariaH

  En snygg vardagslook med både matta och skimriga skuggor i den rosa tonen, något som är enkelt att göra men ser arbetat ut skulle jag vilja se

  Följer på instagram @maria.helmer

 • Mikaela Drugge

  1. Bas etc,
  2. Den ljusaste under ögonbryn och närmast franskanten på övre ögonlock samt i inre ögonvrån. Dra ut den ljusa
  lite som en vinge ut från yttre ögonvrån
  3. Den bronsfärgade på ögonlocket.
  4. Den rödbruna i ögonlobsvecket och ovanför den ljusa ”vingen” du gjorde innan, tona uppåt några mm. Lägg även lite som liner strax under franskanten undre ögonlock från yttre ögonvrå och ca 1/3 av ögonlockets längd.
  5. Ifall den rödbruna skuggan i ögonlobsvecket smälter in för bra (eller du vill ha en mer dramatisk look), kan du FÖRSIKTIGT ta lite av den brunsvartgråa skuggan precis i lobvecket och blend, blend, blend.
  6. Fyll ev på med lite extra ljus ögonskugga vid övre franskant och vinge så den blir snyggt definierad.
  7. På med mascara, fixa brynen, måla läpparna och slå klackarna (eller mer bekväma skor) i taket!

 • Sandra Nilsson

  Skulle va kul att se hur du skulle göra en ögonsminkning som är lite inspirerad av vinter, med mycket av den vita skuggan, men den får inte vara för framhävande. I övrigt så ser paletten helt underbar ut!!

 • Anna

  Det är fest – satsa på lila och guld!

  Först guld som highlighter under ögonbrynen. Därefter lila med skimmer i inre ögonvrån. Och ös sedan på med den matta lila (fukta applikarorn/penseln så du får riktigt djup i färgen) längs fransraderna, yttre halvan av ögonlocket samt i globlinjen. Glöm inte djupt plommonlila kajal och rejält med svart mascara.

  Jag tycker dessutom att du skall dutta lite guld ett par centimeter utåt nedanför ögonen, på kindbenet, för festintrycket! Och sedan posta lilla lådan till mig…! 🙂

  Kram!

 • Anna

  Det är fest – satsa på lila och guld!

  Först guld som highlighter under ögonbrynen. Därefter lila med skimmer i inre ögonvrån. Och ös sedan på med den matta lila (fukta applikarorn/penseln så du får riktigt djup i färgen) längs fransraderna, yttre halvan av ögonlocket samt i globlinjen. Glöm inte djupt plommonlila kajal och rejält med svart mascara.

  Jag tycker dessutom att du skall dutta lite guld ett par centimeter utåt nedanför ögonen, på kindbenet, för festintrycket! Och sedan posta lilla lådan till mig…! 🙂

  Kram!

 • Malin Öhlund

  Jag hade börjat med den vita skuggan lätt över hela ögonlocket som en bra bas, sen fortsatt med den guldiga skuggan över hela ögonlocket med fokus på globlinjen. Sen hade jag gått in med den mer kopparfärgade skuggan och fadeat ut den mot yttre delen av ögat som en snygg skuggning. Tillslut hade jag lagt lite av den silvriga skuggan längst in mot tårkanalen för att få ett lite mer vaket intryck 🙂 tror det skulle bli skitsnyggt!

 • Hannah

  Det hade varit kul med en väl uppbyggd festmake där det verkligen syns att det vankas fest, dvs starka färger som byggts lager på lager och matchas. Och gärna såna nyanser som lyfter fram din ögonfärg.

  Följer på Insta @haen84

 • Sophie Nilsson

  En blandning av vitt och nummer 2 och 4 på första raden
  Den vita i ögonvrån som går över till den guldaktiga och avslutas
  med den lila ögonskuggan, lösögonfransar på det.
  Hallonrött läppstift.
  Vore spännande och se hur det skulle exakt se ut, om du skulle
  göra min ide.

 • Hannah Noren

  Hur ska man sminka sig när man gå på begravning? Snygg men inte flashy…. det skulle jag gärna se! (Följer på instagram som svengalskan)

 • Emmy

  Min första tanke är lite enhörningsinspirerat! Olika nyanser av guld och lila med lite mörkare grönt ut i ögonkanten och ljusare vitt/guld in mot näsan

 • Anna L

  mjuk ljus bas och ljusa upp mot ögonvrån, mörka ner en triangen mot ytterdelen av ögonlocket. lite glittereffekt som highlighter

  @zemam på Instagarm

 • Camilla

  En nyårs make up som först är enkel och diskret ;typ gott nytt år middag hos mormor, som med några enkla steg blir BAAM nyårspinglan nr 1

 • Maria C

  Jag skulle önska att du använde den vita och de tre guldiga/kopparskimrande skuggorna längst ned till vänster på paletten. Den vita i ögonvrån för att öppna upp ögat. Den första, ljusaste, över hela ögonlocket och upp i globlinjen och även liten dutt under ögonbrynet för att lyfta ögat. Den andra, guldiga, mitt på ögonlocket och under ögat längs nedre franskanten. Sist men inte minst den tredje, mörkaste guldiga/koppar nyansen i en liggande solfjäder längst ut på ögonlocket och i globlinjen. Älskar guldskimrande ögonskuggenyanser till fest och brukar matcha med ett rött läppstift på läpparna!

  Om jag denna lyxiga palett från Viseart vann, skulle drömmen om den perfekta ögon make-upen äntligen bli sann!
  Följer på instagram @myladymirjam

 • Liselotte Eriksson

  Då denna palett innehåller både matta och skimrande färger skulle jag vilja se en makeup som lades för dagtid med matta färger för att sedan enkelt kunna omvandlas till en kvällslook med hjälp av skimrande färger. Skillnaden jag skulle vilja se skulle vara påtaglig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *