Okategoriserade

Gott nytt år!

Processed with VSCO with t1 preset

 

Jag tänkte bara dyka in och hälsa gott nytt år!

Det är många som undrat, skrivit mindre trevliga saker osv. 1. Jag ser er IP adress, tyvärr utsåg jag vinnarna och kontaktade dem innan jag såg vissa av era kommentarer. Men det kanske blir mer rättvist så. Hoppas ni skäms något enormt ni som tävlat under flera namn och skrivit taskiga saker för att saker hänt i mitt liv som gjort att jag inte kunnat hinna med att utse vinnare förrän nu.

Men de flesta av er är väldigt förstående och jag tackar ödmjukast för det. All kärlek till er som peppar och skickar fina hälsningar!

 

Alla vinnarna är kontaktade, och kommer att presenteras här så snart jag fått tag i alla.

7 kommentarer

 • Sara B

  Man kan inte sluta förunnas över folks dumhet och idioti! Hoppas inte att du tar åt dig av vad de säger utan att du står starkt och visar dom att du inte tar någon skit! 🙂
  Vem är jag att lägga mig i varför du gör som du gör? Det är ju ALLTID! upp till dig att bestämma!
  Sedan tycker jag att du skulle knäppa dom på näsan och inte ge dom sina vinster, för att visa att dumt beteende inte ger belöning, men jag förstår samtidigt att det kanske ställer till mer besvär än vad det ger glädje för dig, så du gör rätt! 🙂 huvudsaken är att du är nöjd med ditt beslut så är det rätt! Ha ett bra 2018 nu!

  • saraglavin

   Lite så kände jag också. Men jag hade också massa fritid när jag gick i gymnasiet, då kunde jag också sitta och bli frustrerad för att saker och ting inte hände på två sekunder. Numer är man väl glad om man hinner svara i telefon på dagarna 😉 Kram!

 • &

  Nästan alla tjejer i våran klass tävlar i din kalender. Alla har skolans ip i datasalen. Hopas det inte var nånn i våran klass. Kram

 • Kuckoo

  Det var jag som skrev att du var en dramaqueen. Jag är ingen av dem som tävlade och jag har inte skrivit under flera namn. Jag klonade bara senaste ip numret som hade varit inne på din blogg.
  Tycker fortfarande att det är dramaqueen att skriva att det är absolut privat när du ska dra luckorna. Det är så dålig svenska. Det kanske är hemligt men privat betyder någonting annat. Därför låter du som en dramaqueen.

  • saraglavin

   Äh, den meningen ser väl vem som helst att det blivit något fel på? Till och med du såg ju att något blivit fel och alla andra förstod ju det. Skrev från mobilen så troligtvis autocorrectades någonting. Vad minns jag inte då det var ett tag sedan, men troligtvis skulle det komma fram att det var en väldigt bra fråga.
   Och vad gäller IP-adressen så säger vi så, det blir bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *