Barn

Flyttdags

Vi har äntligen fått tillträde till lägenheten och Cleo ska få sitt rum. Om en vecka går dessutom det slutliga flyttlasset och vi hoppas på att vara i fas då. Just nu är allt ett kaos. Det målas och plockas lite granna, den gamla lägenheten är ett kaos i väntan på att måleriet ska vara klart. Men oj vad fint det kommer bli när vi är klara. Vi får ju äntligen skapa precis så som vi vill, för nu ska vi bo kvar ett bra tag.

Så mycket bilder från kaoset har vi inte. Men för ett tag sedan hade vi en ledig dag då förskolan var stängd. Då hängde vi på förskolans gård, åkte rutschkana och hade livets liv. Massvis med skratt och bus. Och jag vet ju att många av er väntar på en uppdatering om Cleo. Så här kommer det istället. För hon har ju blivit en väldigt stor tjej nu. Det är verkligen ingen bebis. Även fast jag igår på föris sa att när hon står med de andra barnen, 4-5åringarna så känns hon jättepluttig helt plötsligt.

Hon förstår nästintill allt man säger nu, vissa saker ser hon helt oförstående ut inför fortfarande. Men det bästa som finns är att göra som pippi och gå med mammas förstora skor. Hon hämtar skorna och försöker ta på dem om man ska gå ut. Hon tar på och av kläder hela dagarna och pillar och löser problem man blir förvånad över att hon klarar av. Men det är ju det som är fantastiskt med utvecklingen. Den går jättefort ibland.

Nu har hon tjatat om mormor och bil i flera dagar, vilket är helt rätt. För nu ska vi strax sätta oss i bilen och åka till mormor och morfar, för mamma  och pappa behöver tid att kunna plocka. Speciellt som att jag jobbar hela helgen. Så Cleo ska på pyjamasparty!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *