Barn,  Cleo

Sjukstuga

Vi har inte haft sådan flyt med att hänga på förskolan detta året. Först var det ju RS-virus som gick på föris. Då blev hela familjen sänkt här hemma. Därefter hann vi knappt tillbaka innan magsjukan tog oss. Och nu har vi varit tillbaka två dagar. Två dagar lyckades vi. Innan lillan fick jättehög feber och så segt slem att hon fått luftvägsstopp. Vabbruari är förlängt iår, men det är ju vintern också.

Men nog om det, nu sitter hon i badet och myser och jag sitter bredvid och skriver. Samtidigt minns jag mig tillbaka till när jag tog en veckas föräldraledigt och det var ett riktigt vinterlandskap här. Då var vi och busade på Kåsjön då isen låg långt ut. Soligt och snöigt, precis som man vill ha vintern. I alla fall som barn. Vi byggde snögubbe och var allmänt jättebusiga.

Självfallet passade jag på att ta lite bilder när det var så härligt ute. Har bara inte hunnit visa er, som ni förstått av början på inlägget har det varit lite annat i vägen. Men ser verkligen fram emot våren nu, även fast just dessa drömmiga vinterdagar var härliga.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *