Event

Allt för midsommarfesten

I samarbete med Partykungen.se

Snart är det dags för midsommar igen, och visst är det härligt att fira med sång, dans och god mat. Och regn. Massvis med regn. Förra året hade vi ju fantastiskt väder, fram till att dansen skulle börja. Då öste det ner. Så det krävs ju lite för att få en lyckad midsommar för både stora och små. I alla fall om man vill glömma regnet. Så i samarbete med Partykungen.se har jag valt ut lite härliga produkter ur deras sortiment för midsommarfesten. Och det var snarare svårt att sålla ut vad jag ville tipsa om, för de har verkligen allt. Absolut allt man kan tänkas behöva ha inför dagen.

Det behövs mycket detaljer

Man kan ju tänka att det inte behövs så mycket för att få en lyckad midsommar, och visst kan man göra det enkelt. Men även då blir det massvis med disk om man ska stå där med sina egna saker. Så vill man ha en lugn dagen efter så är det helt klart en vinst att ta en titt bland alla deras produkter för midsommardukningen. De har mängder av ballonger, serpentiner och tallrikar. Både mer traditionella och lite mer spexade blinkande glas och stora ishinkar. Det blir helt klart här jag handlar min dukning om midsommarfirandet blir hos oss.

[easy-image-collage id=1764]

Midsommarlekar

Lika självklart som nubben på midsommar är lekarna. Men varför nöja sig med de traditionella? Varför inte köra midsommarlekar på ett nytt sätt. Jag fick massa inspiration till både barnfest och vuxenfest när jag tittade igenom sortimentet för midsommarlek. Det var både Spacekubb, en variant av kubb där aliens attackerar och man får försvara sig, uteyatzy och jättesåpbubblor. Allt för att roa sig när barnen är vakna. När de lagt sig, eller åkt till mormor och morfar plockas såklart det klassiska beerponget fram. Men för alla som vill fira lite extra och inte vill dricka öl så står det såklart ett prossecopong på ett bord också. Helt klart ett vinnande koncept!

[easy-image-collage id=1769]

 

En kommentar

  • Jessica S

    Hello,

    My name is Jessica and I work for an online media agency. I am interested in placing a text link on your site.
    If you are interested, please let me know and I’ll provide you with more details.
    Hope to hear from you soon.

    Jessica S.

    Account Manager

    jessica.sundt@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *