Familjeliv

Våran förlovning

Detta är ett inlägg i samarbete med VANBRUUN.

Jag vet inte om jag berättat så mycket om detta, men de flesta av er vet ju att jag är gift, så jag tänkte ta tillfället i akt att berätta om när jag och Seb förlovade oss. Det var ett tag sedan nu men kan ändå vara mysigt att höra såhär i sommarvärmen.

Vi hade ett tag pratat på skoj om att vi skulle förlova oss och sedan en dag var det bara bestämt, vi skulle det. Men då vi känner varandra så pass väl bestämde vi oss faktiskt för att välja ringarna själva. Och vilket letande det var. Men tillslut hittade vi. Kan ju säga att livet varit lite lättare om man hade kunnat designa sin egen på internet och kommit överens där. Så att jag fick veta att man kan designa sina egna förlovningsringar hos VANBRUUN var för mig helt fantastiskt. Om vi köper en vigselring kommer jag absolut kolla där!

För mig blev det inte alls det jag tänkt mig. Det funkade inte alls med en varm ring, med en rubin. Lite längre ner i inlägget får ni se min, just nu, förlovnings och vigselring.

Hur friade han då?

Sebbe ville vara den som friade, så när ringarna väl var klara fick han ta hand om dem. Ett tag senare bokade vi en resa till Kreta där vi hade en fantastisk resa med sol, bad och mycket promenad. Under en av dessa promenader i en stad kallad Rethymno hamnade vi i gamla stan och där fanns en fin och mysig bambuträdgård. Och ni som känner oss vet att vi tycker om bambu, både som levande träd och i vår inredning. Så efter att ha promenerat där ett tag så bad han mig rista in S+S 7/7-14 och ett hjärta omkring. När jag var klar med det vände jag mig om för att säga ”Titta vad fint!” men då hade han tagit fram ringen, som han tydligen gått runt och burit på hela resan för att försöka hitta det perfekta tillfället att fria till mig. Det var då han frågade mig om jag ville bli hans fru. Självfallet ville jag det. Och trots att jag visste att vi någon gång skulle förlova oss så blev jag ändå glatt överraskad för att han hade tuttat i mig att han glömt ringen hemma. Tilläggas ska också vara att han valde min födelsedag, så det blev två firanden den dagen.

Senare satte vi oss vis en jätteromantiska restaurang i hamnen och firade våran förlovning.

Vad är det som är så speciellt med VANBRUUN?

Jo, du kan beställa dina ringar hem, prova dem och känna på det. Du har 90 dagars öppet köp, vilket är fantastiskt så du verkligen känner att du gjort rätt val. Du väljer själv ringens utseende och vilken typ av diamant du vill ha. Alla diamanter har hög kvalitet och är fria från konflikter. Så det är även det ett bra val. Det finns allt från de lite enklare till de där extravaganta ringarna beroende på vad du vill ha. Så går ni i förlovningstankar, kolla in de vackra ringarna du kan hitta hos VANBRUUN!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *