Okategoriserade,  Träning & Hälsa

Prana festival

Photo by Matthew Henry from Burst

Ni vet när sak efter sak börjar gå ens väg? Kanske till synes helt av slump, men egentligen ligger det mycket arbete bakom. Speciellt om mycket innan gått mot en och man varit i en stabil, halvbra spiral. Livet har ju absolut inte varit negativt, men det har mest varit.

Så det senaste har jag försökt jobba lite mer med mitt tänkande, att fundera på vad jag egentligen värderar och vart jag vill komma och göra. Och vet ni, den senaste veckan har varit ett bevis på att målsättning och mindset faktiskt fungerar. Jag har fått massa glada besked och annat. Exempelvis hörde en tjej, Felicia Ludwigsson, av sig på instagram. Hon hade troligtvis sett att jag tävlat om en biljett till Prana festivalen.  Och hon har av någon anledning fått förhinder och ville gärna att biljetten skulle komma till användning. Så hon undrade om jag ville ha den. Förstår ni hur fantastiskt underbart det är?!

Photo by Sarah Pflug from Burst

Så nu blir det två dagar av yoga, bröllop och mer yoga för mig. En hel helg som kommer sätta hösten för mig. Harmoni i kropp och själ, lugn och energi. Någonting som jag verkligen kommer behöva med alla utmaningar som kommer komma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *