Träning & Hälsa

Prana festival – vilken helg

Vilken fantastiskt härlig, mysig oc extremt regnig festival vi hade. Det var så mycket kärlek och inspiration, lekfullhet och skratt under denna helgen att jag vill göra detta varje helg. Jag är så glad att jag fick möjligheten att gå på Pranafestival på Bananpiren och hoppas på att kunna gå varje år.

På lördagen hann jag ju tyvärr bara gå ett pass, men ett härligt danspass med Greta Gröndahl. Sedan bar det av till Varberg för bröllop. Därefter hem igen för att sova en stund och sedan återvända till Prana för flera härliga yogapass med fokus på andning, lek och att utvecklas inom yogan.

Jag fick så mycket feeling och inspiration från denna helg. Visserligen ett kraftigt migränutbrott också, men det är nog på grund av alla spänningar som släppts lös av yogan. Men det ska vi få bukt med. Genom att yoga lite varje dag. För det är det som krävs för att hitta tillbaka till mig själv och för att bli en bättre människa.

Detta är en del av vad vi gjorde på klassen med Boys of Yoga, där vi inte bara yogade utan utmanade oss själva, skrattade och lekte. Yoga behöver nämligen inte vara seriöst, prestationsfokuserat eller jobbigt på något vis. Det kan bara vara frigörande och roligt. Det är det som är så bra.

Min hjärna är just nu inte helt i fas, jag vabbar och är trött av detta, därför kanske inte texten om Pranafestivalen säger så mycket. men jag ville ändå kika in och ge dig en uppdatering om vad som skett och hur jag hade det. En lite förvirrande kanske. Men vad gör det?

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *