Träning & Hälsa

Yoga, hälsa och harmoni

Jag vet att många av er känner mig vid någonting helt annat, som makeupartist, som en person som inte bryr mig så mycket vid hälsan. Men det finns också ni som vet om att jag under min uppväxt tränat extremt mycket. Att jag är personen som utövat de flesta sporter men som någonstans på vägen föll för dansen. Men vi vet ju alla att dansen, och klasserna, kräver att man är på plats. Att man kommer till klassen. Inte det lättaste när man har ett rörigt schema som aldrig ser samma ut.

Det var så jag fann yogan och gymmet. Men det var också så jag tappade det. När jag behövde det som mest. Då tappade jag bort det som gjorde att jag var jag. Och jag tror att det är därför många av er skrattar när jag säger att jag ska yoga. Många av er som inte förstår alls vad jag håller på med. Men jag är påväg att hitta tillbaka.

Photo by Samuel Austin on Unsplash

Och jag kommer ta med er!

Jag kommer ta med er på min resa tillbaka. I hälsans tecken, i livets tecken. Tillsammans med mig och Cleo. För hon är väldigt nyfiken på yoga och dans hon också. Så jag ska göra allt jag kan för att lära mig hur man kombinerar yoga och barn. Och självklart dela med mig.

Självklart kommer familjeglimtarna finnas kvar, likaså resor, självklart kommer jag att dela med mig av skönhet men på en annan nivå. Speciellt nu när jag ändrar inriktning i arbetslivet också. Jag kommer inte jobba med makeup. Det kommer få bli mitt intresse igen. Och jag tror det blir bättre. Dessutom betyder det att jag från och med nu kan välja och vraka bland märkena igen, välja det som passar mig och min livsstil. Så har du ett märke som passar in i det nya. Hör av dig till mig!

Photo by Ron Smith on Unsplash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *