Beauty,  Hudvård

Kicks Vitamin C Bronzing lotion

Jag har hittat ett nytt beroende, denna helt fantastiska bronzinglotion. Den ger en perfekt färg, speciellt på benen som gör att man snabbt kan spring runt med bara ben utan att lysa av blekhet. 


Perfekt brun på 2 sekunder

Har tidigare mest kört med brun utan sol, och det gör jag visserligen fortfarande. Men nu kom ju 20-25 grader och perfekt väder över en natt och helt plötsligt ville jag gå i kjol och med bara ben. Så hade inte tid att invänta busens effekt. Så när jag hittade denna bronzinglotion från Kicks i skåpet körde jag på den 10 min innan vi skulle på middag. Och resultatet var helt magiskt. Dessutom innehåller Kicks vitamin C bronzinglotion lite skimmer. Så man får kalasbruna och snygga ben på någon sekund.  

Det låter nästan som jag blivit sponsrad, men jag har faktiskt bara köpt denna någon gång i ett weak moment när jag jobbade där. Och det är jag överlycklig över att jag gjort. 


Titta bara på resultatet

Här har jag bara smörjt in ett tunt lager och fick denna effekten, var så imponerad att jag var tvungen att fota detta. Hade inte alls tänkt mig att jag skulle visa förrän jag såg resultatet. En dröm ju.

Dessvärre går det bort med en duschning, men jag har tänkt köra med bus också, så denna är bara ett komplement för de gånger jag inte orkat busa. För än så länge har man ju oftast inte bara ben. Det är ju ett under att man kunnat gå med det i flera dagar, och till och med på kvällarna, i april. 

Den kostar 129kr, och finns att hitta på Kicks såklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *