Barn,  Familjeliv

Botaniska trädgården

Livet tickar på, man hinner knappt med själv. Våren kom, sommaren var nästan här och vi levde livet för en stund. Det kanske är dags för mig att dela med mig lite om vad vi har hittat på. Och vi börjar i Botaniska, mest för att jag vill tillbaka till 25 grader varmt och att barnen kan springa utan kläder.

I botaniska var det härligt rosa, blommorna hade kikat fram trots att det var torrt. Vi mötte upp Tess och hennes son för att hitta på någonting, egentligen i Slottskogen men det var många andra som planerat samma. Så vi valde att promenera lite i Botaniska trädgården istället. Och det gjorde vi rätt i!

Barnen var överlyckliga över att få springa runt, att inte behöva konstant uppsyn och av att få springa, sitta och mysa i vagnen och äta glass. Men bäst av allt var nog den lilla fontänen i köksträdgården (eller vad det kallas). Där åkte snabbt skorna av och fötterna doppades. Bilarna körde runt och badades. Det var skratt och bus. Tills de båda var genomblöta och trötta. Då byttes det till skrikfest och en liten tjej som däckade i vagnen nästan direkt när vi kom på bussen hem.

En helt fantastisk dag helt enkelt.

Plask och lek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *