Familjeliv

Avtäckning av Nks Julskyltning

Förra veckan, faktiskt för en hel vecka sen var vi bjudna på en helt supermysig frukost på NK. Deras årliga avtäckning av deras julskyltning. Och självklart ville jag och Cleo gå.

En del av NKs julskyltning och en väldigt beundrande tjej.

Minns när jag var liten och gick förbi skyltningen, vilken magi det var. Vad fantastiskt fint. Och det var precis den lyckan jag såg i Cleos ögon när hon fick se den, hon ville inte gå därifrån. Hon ville titta noga i varje fönster. Om och om igen. Och det fick hon.

Jultomten kom på besök

Tomten/Dumledore och alla hans nissar

Även fast Cleo skrek “Åh, Harry Potter!” när tomten kom fick hon ändå lämnat sin önskelista och prata lite med honom. Hon fick pyssla och äta lussebulle till frukost. Fick obegränsat med peparkakor och bara njöt. Lyssnade på berättelser om resor till rymden och busade runt inne på Swedish Taste.

Härligt god frukost från Swedish Taste

Själv njöt jag av en god avokadomacka, härlig äppelmust och gott kaffe medan jag vakade över min rastlösa tjej och väntade in att vi skulle gå ut och se på den vackra skyltningen. En väldigt bra söndagsmorgon och är mycket tacksam över att vi fick vara med. ‘

Julpyssel
Lite av den fantastiska frukosten

Med Kärlek, Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *