Familjeliv,  Okategoriserade

Duplo Modulärt lekhus

I samarbete med Lego Duplo har Cleo i två omgångar fått hem nyheter från Lego Duplo.

Ett helt hem för familjen

Vi börjar helt enkelt med det senaste, då i till Cleos stora lycka fick hem ett helt modulärt hus, som vi snabbt byggde upp efter hennes val på bilden. Hon hjälpte till att bygga och styla, bestämde vart saker skulle stå och lät alla sina andra ”Legogubbar” flytta in. Med sig fick de ta alla djuren och hästarna från tidigare ägor och snabbt blev det ett storhushåll.

Visst är färgerna på huset, den pastelliga och lite mjukare färgskalan, fantastisk? Det är nya färger för våren, och det passar oss så himla bra. Det blir mycket lättare att låta huset och duplokreationerna stå framme när de inte har de där typiskt skrikiga Legofärgerna. I alla fall för oss.

Men det viktigaste är såklart hennes lyckliga blick, när hon får leva ut familjelivet med mammor, pappor och massor av älsklingar. Med djur och mat och allt som hör till. När hon får öva upp både kommunikation, fantasi och kreativitet.

Just nu pågår mycket diskussioner, mycket nattningar och lek med duplohästarna. Det ska ridas, matas och ryktas. Men också tas om hand av alla barnen, som behöver mat, vård och kärlek. Vilken dröm för en legoälskade tjej som min dotter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *