Familjeliv

Tiden går så himla fort

Man vill bara pausa lite, hinna reflektera och återhämta sig. Det har varit äventyr, kalas, påhitt och allt där till. Men det är väl skönt det ändå, i en pandemi som denna? Eller vad vet jag, denna dagen försvann av att jag somnade efter stallet och vips så var det middagsdags.

Idag fick vi rida på nya favoriten, Travolta, en busig men supersnäll häst. Han lyssnade på minsta vink hon sa idag, och hon hann till och med in för att gosa och busa med honom lite innan vi skulle sadla och sitta upp.

Vi har lyxen att denna terminen vara fyra elever, eller jag tror vi är så många anmälda till våran grupp. Men vi är bara två på plats. Så privatlektioner, där vi kan hitta på bus och lära oss massor av nyttigheter. Vi får hoppas det håller i sig, för det är rena drömmen!

Ja, jag vet att många tycker det är tidigt att min nyblivna fyraåring rider. Men det är hon som vill det, och hon lär sig mycket. Hon tar ansvar och får känna sig att hon utvecklas, att hon växer som person. Hon får lära sig handskas med djur och att respektera andra levande ting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *