Event,  Familjeliv

Julklappstips som räddar liv

Bild på grundaren i en fantastiskt fin schal med reflexmönster.

För någon månad sedan var jag på ett supertrevligt event med Smart in the dark och detta är verkligen ett julklappstips från mig för er som fortfarande undrar vad ni vill ska köpa.

På eventet fick vi en härlig frukost, mingla och fick veta mer om varumärket och dess arbete med hållbarhet. Det var diskussion om trender gällande detta och varför det är så viktigt med reflexer och historien kring Smart in the dark.

Och ärligt är det världen viktigaste sak, något så enkelt som att se till att ha reflexer i mörkret. Göteborgare måste vara världens sämsta på just det. Många är helt svartklädda och tror de syns rätt bra, framförallt i stadsmiljön. Och bara kliver rakt ut framför en när man kommer körandes med bilen. Så att deras affärsidé är att baka in reflexerna i kläderna på ett snyggt och trendigt sett tycker jag är mer än genialt. 

Dessutom är de hållbara, de är certifierade och lätta att använda på ett smidigt sätt. Själv hade jag gärna velat ha ett sådant skärp också, för sedan när mössan jag använder inte behövs.

Ett reflexskärp att sätta på mössan.

Man kan beställa från deras hemsida, men jag har också sett att bland annat Åhlens har deras saker om ni är intresserade av att köpa!

Mössor med reflexmönster
Ett reflexband att sätta antingen på ärmen eller på benet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *