Fashion

Shoise-fest!

Jag ska berätta för er att det finns vissa saker jag tycker mer om än andra. Och har ni missat detta så är det så att jag tycker lite extra om dans, skor och Clooney’s. Förstår ni då hur fantastiskt bra det blir om man mixar dessa tre? Och det kommer göras på fredag! 
 
Först blir det visningar/performances 20:00 och 22:00. Sedan bär det raka vägen mot Clooney’s för att dansa själva. Fin fredag va? Eventet hittar ni här!
 
Dyk upp, gör det bara, ni lär ju inte bli besvikna. Det jag har sett av skorna är helt magiskt, det är konst och jag skulle lätt vilja ha varenda en av dem hemma!
 
 
 
Och för er som vill se vad som väntar.
 

The Shoise Initiative of Sweden from Shoise on Vimeo.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *